Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sofo je odreknut a stigao Macvan, bice unistavanje sada , jos ako stigne NBA 4-orka , ma sampioni Eurolige , Za sampione drzave cele , za crno-bele , za crno-bele
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Razocaran sam,Macvan je odlican igrac ali nam on ne treba.toliko boljih resenja je bilo.Nemoj se zanosite,kakav F4,smesni ste.....daj boze da prodjemo grupu!Naredne sezone smo ga najebali,ima da ode ceo tim,ostace mo bez :Pekovica,Raduljica,Law,Katica,Bozica ,Kecmana,Milosavljevica,Macvana i verovatno Lucica!Doveli smo ekstra pjacanja ali samo za sezonu tako se neradi.Macvan nece moci da igra Jadransku ligu,nepostoji cetvorka,a Pekovic bi mogao da ode za mesec dana!Sve su sjebali dovodjenjem Macvana!Zvezda je mnogo bolje radila i ima boljeg trenera,verovatno ce nam biti problem ove godine da uzmemo domacu titulu.Mnogo sam razocaran sve su pokvarili ovim potezom!
Comment
-
M-POT,ne preteruj! Svake godine Partizan ostaje bez pola igraca. Od Macvana nije moglo bolje. Jer NBA igraci se jos neckaju. Marfiju je ponudjen ugovor,on je odbio. Ne vidim problem sto ce otici Macvan i Raduljica. Da nisu njih dvojica u pitanju,otisla bi dva crnca (kao prosle godine Gist i Dzvaji). To sto su se nalozeni ljudi nadali nekoj retardiranoj cetvorci koja zna da kuca iza ledja nije Partizanov problem. Macvan nam za ABA ligu ni ne treba,to smo dokazali. Zvezda je miljama daleko od nas u svakom segmentu kosarke,osim u trenerskom.
Imamo SRPSKIH igraca koji valjaju na izvoz. Andjusic,Lucic,Cakarevic,Macvan,Raduljica,Bogdanov ic,Miljenovic,Djekic,Marinkovic itd...
Normalno da necemo doci do F4,ali imamo pravo da se nadamo da cemo kao i svake godine biti faktor u EL. Jadransku ligu igramo finale sa Makabijem,pa sta bude. A KSL je nas.
Comment
-
Originally posted by M-POT View PostRazocaran sam,Macvan je odlican igrac ali nam on ne treba.toliko boljih resenja je bilo.Nemoj se zanosite,kakav F4,smesni ste.....daj boze da prodjemo grupu!Naredne sezone smo ga najebali,ima da ode ceo tim,ostace mo bez :Pekovica,Raduljica,Law,Katica,Bozica ,Kecmana,Milosavljevica,Macvana i verovatno Lucica!Doveli smo ekstra pjacanja ali samo za sezonu tako se neradi.Macvan nece moci da igra Jadransku ligu,nepostoji cetvorka,a Pekovic bi mogao da ode za mesec dana!Sve su sjebali dovodjenjem Macvana!Zvezda je mnogo bolje radila i ima boljeg trenera,verovatno ce nam biti problem ove godine da uzmemo domacu titulu.Mnogo sam razocaran sve su pokvarili ovim potezom!
A macvan nam ionako treba samo za evroligu u nlb mozemo i sa djekicem da dominiramo.Last edited by .....; 14-10-11, 21:37.
Comment
-
Originally posted by M-POT View PostRazocaran sam,Macvan je odlican igrac ali nam on ne treba.toliko boljih resenja je bilo.Nemoj se zanosite,kakav F4,smesni ste.....daj boze da prodjemo grupu!Naredne sezone smo ga najebali,ima da ode ceo tim,ostace mo bez :Pekovica,Raduljica,Law,Katica,Bozica ,Kecmana,Milosavljevica,Macvana i verovatno Lucica!Doveli smo ekstra pjacanja ali samo za sezonu tako se neradi.Macvan nece moci da igra Jadransku ligu,nepostoji cetvorka,a Pekovic bi mogao da ode za mesec dana!Sve su sjebali dovodjenjem Macvana!Zvezda je mnogo bolje radila i ima boljeg trenera,verovatno ce nam biti problem ove godine da uzmemo domacu titulu.Mnogo sam razocaran sve su pokvarili ovim potezom!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostM-POT,ne preteruj! Svake godine Partizan ostaje bez pola igraca. Od Macvana nije moglo bolje. Jer NBA igraci se jos neckaju. Marfiju je ponudjen ugovor,on je odbio. Ne vidim problem sto ce otici Macvan i Raduljica. Da nisu njih dvojica u pitanju,otisla bi dva crnca (kao prosle godine Gist i Dzvaji). To sto su se nalozeni ljudi nadali nekoj retardiranoj cetvorci koja zna da kuca iza ledja nije Partizanov problem. Macvan nam za ABA ligu ni ne treba,to smo dokazali. Zvezda je miljama daleko od nas u svakom segmentu kosarke,osim u trenerskom.
Imamo SRPSKIH igraca koji valjaju na izvoz. Andjusic,Lucic,Cakarevic,Macvan,Raduljica,Bogdanov ic,Miljenovic,Djekic,Marinkovic itd...
Normalno da necemo doci do F4,ali imamo pravo da se nadamo da cemo kao i svake godine biti faktor u EL. Jadransku ligu igramo finale sa Makabijem,pa sta bude. A KSL je nas.
Comment
-
Originally posted by ЕлБиЏеј View PostNismo se mi nadali nego ste nam vi to najavljivali.
Comment
Comment