Originally posted by trigger
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sta ce nam 4-orka , Djekic rastura ... Zver pod obrucem a jos i tricu zna pogoditi
Macvan ide u Zalgiris tako da od toga nista a ne znam sto bismo dovodili igraca koji moze samo EL igrati. Iako isto se nadam da ce Pops doci iako se ne bih zalio ni na Viljanovu ni na VestaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ма ја бих покушао да вратим Величковића. Тамо у Реалу не игра, овде би играо прву и кидао би. Пробао бих и са Трипковићем.
Можда би и пристали они, јер имају баааш малу минутажу.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
-
Acie Law i Raduljica odlicni, Milosavljevic, Lucic i Djekic vrlo dobri, Pekovic nije imao neke potrebe da provodi vise vremena na parketu od onoga sto je proveo (ali i za to vreme je dominirao), jedino me brine forma Cakarevica. Nadam se da ce je popraviti do vaznih utakmica..
PS. Bice od Jaramaza veliki igrac..sigpic
Comment
-
Mnogo smo jaki,sto se mene tice cetvorka nam i ne treba.Jedino ako jurimo f4,moze da dodje.Ako dodje ta famozna cetvorka,onda ce neko morati da leti iz ekipe a to nikako ne valja jer je ovo trenutno idealno.Valjalo bi kad bi se ta cetvorka dovela u januaru kad ode Pekovic a do tad da igramo sa ovim timom.U sustini mnogo smo jaki.Napred limar,napred Partizan
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View PostMnogo smo jaki,sto se mene tice cetvorka nam i ne treba.Jedino ako jurimo f4,moze da dodje.Ako dodje ta famozna cetvorka,onda ce neko morati da leti iz ekipe a to nikako ne valja jer je ovo trenutno idealno.Valjalo bi kad bi se ta cetvorka dovela u januaru kad ode Pekovic a do tad da igramo sa ovim timom.U sustini mnogo smo jaki.Napred limar,napred Partizan
Comment
Comment