Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stižu milioni...
Kings ready to negotiate buyout for Marinkovic
https://www.eurohoops.net/en/nba-new...source=Twitter
Comment
-
"modest buyout" teško da je veliki novac u pitanju. Ne verujem da će platiti trening kompenzaciju od 600k, već će nešto drugo smisliti. Svakako imate sreće što je Divac odlučio da pomogne Partizanu... Ne postoji drugi motiv za draftovanje Vanje, a tek nema za buyout
Comment
-
Originally posted by Cooper View Post650k mogu da plate odmah, plus ostatak preko plate igrača.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pikovi druge runde nemaju fiksne plate predviđene propisima, već se o njima pregovara sa klubom.
Tako da ako npr. NBA klub želi da kupi igrača druge runde, može kroz obeštećenje najviše da plati 650k, a ostatak plaća preko ugovora igrača.
Npr. ako je za Vanju obeštećenje 800k, oni bi odmah platili 650k, a ostatak od 150k bi išlo preko plate igrača. Primer ugovor na 3 godine po 1 milion, 950k bi išlo igraču, a po 50k klubu. Na taj način bi platili 800k.
Konkretno, letos je Dalas za Dončića platio 2 miliona, 650k preko obeštećenja i 1.35M preko plate igrača.
Tako su plaćali i nama za Veselog, Krstića...
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostPikovi druge runde nemaju fiksne plate predviđene propisima, već se o njima pregovara sa klubom.
Tako da ako npr. NBA klub želi da kupi igrača druge runde, može kroz obeštećenje najviše da plati 650k, a ostatak plaća preko ugovora igrača.
Npr. ako je za Vanju obeštećenje 800k, oni bi odmah platili 650k, a ostatak od 150k bi išlo preko plate igrača. Primer ugovor na 3 godine po 1 milion, 950k bi išlo igraču, a po 50k klubu. Na taj način bi platili 800k.
Konkretno, letos je Dalas za Dončića platio 2 miliona, 650k preko obeštećenja i 1.35M preko plate igrača.
Tako su plaćali i nama za Veselog, Krstića...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pa Bruklin je letos kupio Musu iz Cedevite.
Ne mora on odmah da igra, ima Sakremento razvojni klub.
Inače ne radi se tako po Amerikama kako ti misliš. Dobio bi otkaz odmah drugog dana.
Na kraju, možda se i ne dogovore.
Ništa se još nije desilo.
A inače smatram da je Vanja uz Gogu najbolji ABA igrač ispod 22 godine.
Pa možda ostane, možda ga kupi neko iz Evrope, a možda ode u NBA.
Comment
-
Ma neka ide odmah u Nba, da mu Divac obezbedi neko milionče i boli ga uvo, posle može da se maje po Evropi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
https://twitter.com/doubledoubleEN/s...34454972346369
Trinki najverovatnije ostaje.
Sjajna vest.
Šuška se i o revidiranju ugovora kako bi ostalo više love za tim.
Comment
Comment