Čestitke, zaslužena pobeda!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Maksimum je Trinki izvukao iz ovog ogranicenog tima. Bolji su, mislim da ni sami ne znamo kako smo dobili ovo. Opet, kao i tokom cele sezone, dosta gluposti kada vracamo protivnika u zivot ili ne koristimo sanse da ih lakse stignemo.
Zagorac je kritican. Valjda ce ga ovaj user od suta za pobedu drmnuti malo, da bude mnogo bolji u nastavku.
N. Jankovic, svaka cast decku kako se bori i kida.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Čestitam vam na pobedi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Da, jebote, Pejdzara nas izvukao. Zvuci kao SF, ali covek nas je drzao u zivotu u kriticnim trenucima.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Neverovatno da je Arena završena 2005. godine i da već 15 godina za pehar šampiona države igraju u ovom raspadu od Pionira.
Klizanje, ispadanje, znoj, umor...
Neverovatno.
Što se utakmice tiče, krenuli smo odlično u odbrani, šut nas nije služio celu utakmicu (bacanja 50% tragedija, trojke 20% tragedija), tragična četvrtina posle pauze i na kraju smo stisli odbranu i stigli 7 razlike i imali bolja rešenja u napadu.
Konačni utisak da je tužan budući šampion države, a ništa bolji ni predstavnik Jadrana.
Duletove i Radonjine ekipe su 3 koplja iznad ovih ekipa.
Comment
-
I samo bih da pružim podršku mladom Zagorcu.
Neverovatan talenat, posle serija povreda, pa izlet u USA, pa udar na psihu, pa opet serija povreda, pa lutanje po Evropi i konačno da odradi sezonu opet povrede u nizu.
Usporio, glava ispred tela, samopouzdanje nula i drago mi je što je ušla ova za pobedu.
Nadam se da će se izvući i da će konačno sastaviti sezonu bez povreda i da će napraviti lepu karijeru, malo u Paritzanu, malo u Evropi.
Predobar i presimpatičan momak.
Comment
-
Cestitke i od mene. Teska srca moram da pruzim ruku. Ako ste pobedili znaci da je zasluzeno.
U vezi ove price o Zagorcu, po meni on je veci talenat od Gudure ali mi nije jasno sta se desilo sa njegovim samopouzdanjem. Ajde da je potonuo u nekom velikom klubu ali u Partizan on je dosao bas da nabije samopouzdanje i vrati karijeru
Comment
-
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostMaksimum je Trinki izvukao iz ovog ogranicenog tima. Bolji su, mislim da ni sami ne znamo kako smo dobili ovo. Opet, kao i tokom cele sezone, dosta gluposti kada vracamo protivnika u zivot ili ne koristimo sanse da ih lakse stignemo.
Zagorac je kritican. Valjda ce ga ovaj user od suta za pobedu drmnuti malo, da bude mnogo bolji u nastavku.
N. Jankovic, svaka cast decku kako se bori i kida.
Comment
Comment