To ga bog kaznjava...Zbog izdaje...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
-
Ma koji Sari neznalica, jos gori mu onaj pomocnik, ma ceo njegov tim je sranje. Molim se za otkaz. Oprace ga Karlo u Torinu plus ce ga Montela dobiti u Firenci. Mozda neki x sa Parmom eto.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostIvan Rakitić u Juve, Emre Čan u Barsu, pa ko se zajebao videćemo.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostHoce li biti odlazaka iz Juvea, zar nije Sarri rekao da ima previse igraca?
Barca vjerovatno vise.
A što se razmene tiče, ja bih prihvatio, ljudi pišu Raketić 31. godinu ovaj 25. Pa ? Ni Rakitić ako dođe, ni Čan ako ostane kod nas neće boraviti duže od dve godine u klub, ne gradimo mi sad neku budućnost na Čanu da ga planiramo za 5 sezona da bude stub veznog reda pa da sa njegovom trampom gubimo. Uvek pre Raketa u ovom trenutku.
Comment
-
Nema nista od Demirala u Milan, izjavili su da jure napadaca i da im stoper ne treba.Dreams are coming true.
Comment
-
Nisam nesto odusevljen zrebom, moglo je ovo lakse dosta. Atletiko nam je uvek zadavao probleme, Leverkusen uvek neugodan kuci dok nas ceka dug put do Moskve.Dreams are coming true.
Comment
-
Je'l može neko da objasni, zbog čega želite da se rešite Dibale?
Nedovoljna iskorišćenost u prethodnim sezonama, novi trener sa novim sistemom, taj čuveni capital loss/gain u koji nisam želeo da se detaljnije uputim, ili neki drugi razlog.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment