Djanluidji, nemoj u PSZ molim te.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
PSG, Real a eno citam i LFC se ukljucio. Ne znam, ja i dalje mislim da bi za njega najbolje bilo da ovde zavrsi karijeru, kao istinska legenda kluba. Na njemu je izbor a ja cu postovati bilo koju odluku, jer je moj idol od detinjstva i covek zbog kog sam poceo da branim.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nadam se da nece, ali postoje sanse da ce nastaviti dalje da brani u nekm drugom klubu i sve se vise prica o tome. Nadam se da to samo novinari loze narod da bi imali neku senzaciju.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Tugaaa
“Putovanje je završeno. Knjiga koju smo pisali zajedno je završena. Neizbježno, novo putovanje počinje. Nova knjiga, mora da počne. 6111 trenutaka čiste strasti,radosti, suza, poraza i pobjeda. Hvala vam. Hvala svakome od vas. Zbog toga što ste doprinjeli da svaki trenutak u crno-bijelom dresu bude poseban, kao da sam u svojoj koži. Koži u kojoj sam bio voljen i poštovan. Koju sam čuvao svim svojim bićem. Sa svim svojim limitima, ali i svom strašću koja me je pratila. Sa sutrašnjim danom se završava putovanje. Knjiga koju smo napisali zajedno. Previše je emocija u ovom trenutku. Previše. Neizbježno je da kreće nova avantura, nova knjiga, jednostavno mora. Za Juventus ću stati iza svakog igrača uvijek! Nastavit ću da ispisujem važne stranice u knjizi za koju se nadam da neće imati kraja. Zato što klub ima jedinstven DNK koji ne može biti iskopiran niti dostignut. To je nevjerovatno, Juve je porodica, moja porodica! I nikada neću prestati da je volim, zahvaljujem joj se i nazivam domom. Zato što mi je dala toliko mnogo. Sve. Definitivno više nego što sam ja dao njoj. Neizbježno, nova avantura počinje. Nova knjiga mora da počne. Za mene koji će učiti da gleda na budućnost različitim očima, koji će krenuti u nove izazove koje mi život nosi i u kojima nikada neću prestati da budem unutar igre. Onaj koji će osjetiti strahopoštovanje nekoga ko je iskusio mnogo izazova, ponekad pobijedio, mnoge izgubio, ali koji će uvek biti svjestan da je svaki drugačiji od onih prethodnih, samim tim teži. Na stadion sam stigao biciklom. Bio sam jako mlad. A sutra želim da simbolično odšetam odatle kako bih osjetio svaku stopu, svaki bol od otuđenosti i svaku radost zbog pozdrava. Da se osjetim dirnutim. I da shvatim da nikada neću biti daleko od mjesta koje nazivam domom – zauvijek! I da pozdravim saigrače i prijatelje koje nikada neću prestati da nazivam braćom. Fino „ala Fine“ ! Zauvijek vaš, Đanluiđi Bufon.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostNadam se da nece, ali postoje sanse da ce nastaviti dalje da brani u nekm drugom klubu i sve se vise prica o tome. Nadam se da to samo novinari loze narod da bi imali neku senzaciju.
Iskreno se nadam da se to nece desiti. Penzija sada - je najbolji potez.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sve najbolje u daljem životu i narednim životnim putevima legendi svih legendi, velikom Đanluiđiju. Fudbal je ostao uskraćen za još jednog zbog koga su klinci kretali da gledaju fudbal, za još jednu zvezdu. Naklon do poda.
Još jedno veliko zbog i hvala na svemu čoveku od čijeg gola je sve počelo, počeo veliki kambek gde sad brihuni 7, od 00:35
da ovekovečimo i u ovoj grupi nema smisla
Comment
-
Vidim da se nesto suska u poslednje vreme i da se povezuje Juve sa Kristijanom Ronaldom ....
Vi malo obavesteniji, znate li sta konkretnije? Ima li ikakve istine u tome?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment