Ne bih se slozio sa tobom. Max je dosao na sredjenu ekipu u prvoj sezoni, svake naredne sezone su mu odlazila po 3 glavna igraca iz tima i bukvalno je radio sa novim igracima. Promenio taktiku i ostalo, urodilo plodom, napredovao je i on sam uz Juve. On je cak sa istom ekipom koju je Konte imao uspeo da stigne do finala LS, dok je Konte ispadao od Galate u grupi.Odlican je trener Max, puno bolji od Kontea, koji u zadnej vreme stagnira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Originally posted by bice View Post
Nestvarne brojke Allegrija, svaka cast, iako sam kao i vecina bio skeptik kada je preuzeo Juve.
Ipak rezultati vredni velikog postovanja.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe bih se slozio sa tobom. Max je dosao na sredjenu ekipu u prvoj sezoni, svake naredne sezone su mu odlazila po 3 glavna igraca iz tima i bukvalno je radio sa novim igracima. Promenio taktiku i ostalo, urodilo plodom, napredovao je i on sam uz Juve. On je cak sa istom ekipom koju je Konte imao uspeo da stigne do finala LS, dok je Konte ispadao od Galate u grupi.Odlican je trener Max, puno bolji od Kontea, koji u zadnej vreme stagnira.
Tek ove godine malo kuva sa Napolijem, ja iskreno mislim da ćemo opet da odemo na +6 na kraju.
Comment
-
Max pokazao da ima muda, sve na napad. Samo me plasi sto dugo nismo igrali u ovoj formaciji. Pobeda od 1-0 bi bila top.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sve ispod 3 razlike za Juve je neuspeh.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Jos jedna povreda, Bernardeski mesec dana van terena, Iguain 2 nedelje. Dokle vise sa povredama pitam se...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kazu bice spreman za duel sa Laziom, znaci verovatno ga i tu nece biti, cuvace ga za LS. Berna gotovo sigurno ne iga protiv Tot-a. Haj bar neka se Dybala oporavio, jos Matuidi.Dreams are coming true.
Comment
-
Berna 3 nedelje van, Iguain 7 dana. Tako nekako.....
Nego do koje sam statistike došao, nestvarno
Khedira’s game by numbers vs. Torino:
Tackles: 0
Interceptions: 0
Clearances: 0
Key Passes: 0
Shots: 0
Dribbles: 0
Blocked Shots: 0
Aerials Won: 0
Accurate Crosses: 0/1
30 Passes (PA%: 97%)
@Khaledalnouss1
Sturaro
Tackle: 5
Interception: 1
Clearances: 2
Key Passes: 1
Shots: 0
Dribbles: 0
Blocked Shots: 0
Aerials Won: 1
Accurate Crosses: 0/1
15 Passes (PA%: 80%)
Comment
-
Pricam cele sezone da je igrac manje. Odigrao 2 dobre utakmice u celoj sezoni, dao 5 golova na tim tekmama, ostalo nema ga. Da ako ga se otarasimo na leto i ode u MLS za dzabe.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View Post
Mozda se nekada nakanim da pogledam. Bolo mi je oci i pominjanje kako je ovo najjaci sastav jedne italijanske ekipe ikada (najtrofejniji mozda i po dostignucima kao sto su 6 titula za redom uz tri poslednja kupa sigurno - ali najjaci, najbolji i slicno)
sigpic
Comment
Comment