Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Berardi ostaje u Sasuolu, potvrdio Alegri
"Žao mi je što je Berardi izabrao da ostane u Sassuolu, ali on je odličan igrač i igraće za #Juve jednog dana", rekao je Max.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMožda je i pametno odradio, jer se i ne bi baš naigrao fudbala kod nas naredne sezone.
Sve veće šanse su dakle da Alvaro ostane, to je indirektno danas i Alegri potvrdio.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
-
Originally posted by Brajkula View PostOvo mi se đa
a sa druge strane
ovo ne.Dreams are coming true.
Comment
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/ju...limente/138736
Jedan jedini GRANDE PADO!!!
Kakva velicina od coveka, svaka cast, i srecno u Kaljariju majstore.Dreams are coming true.
Comment
-
Ako ga samo preprodaju ovi tamo onda je stvarno ispao rob....mada ruku na srce u svakom drugom klubu će imati možda i duplo veću platu nego kod nas, a jedino još Italijani igraju fudbal iz para....odnosno svaki Italijan koji ima mesta u Juventusu ne bi napustio taj klub za milijarde, osim ako se zove i preziva Fabio Kanavaro i eventualno Đanluka Zambrota.
Comment
Comment