Miralem Pjanić's move to Juventus is a done deal. Official confirmation expected soon. €38m fee. (Di Marzio)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Dani Alveš i Pjanić, lepinjica za početak.
Koliko volim ovu našu upravu što je realna
Mascherano unhappy at playing in defence at Barca - Juve will offer him a role in midfield. Barca want close to 50m - Juve offer 15m [TJ]
Kad se setim kad smo hteli da dovedemo Van Persija one godine kad je prešao u Junajted, svi nešto kao nude, a mi 12 milki Samo bezobrazno.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostSamo pametno Brajko. 15m tamanica za Hefesita.
Bufon
Lič/Alveš, Barzalji, Bonući, Kjelini, Aleks Sandro
Kedira/MArkizio, Pjanić, Pogba
Dibala, Morata/Mandžo
ili
Bufon
Lič/Alveš, Bonući, Kjelini, Sandro
Kedira, Markizio, Pogba
Pjanić
Dibala, Morata/Mandžo
a ako još dovedemo i Berardija.....
Originally posted by maliajnstajn View PostHtio je Wenger vama prodat za 18m, al nije Persie htio.Last edited by Brajkula; 11-06-16, 12:39.
Comment
-
Grande Pado u utorak potpisuje ugovor sa Kaljarijem, ne verujem dok ne bude zvanicnoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Pado majstor, uzeo 5 titula, bio cak i starter jedno vreme, gotivio ga Konte nesto, kontam da je unosio neku pozitivu u svlacionicu i da je dobar lik pa ga zato drzaliDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment