Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa sta ce mu Llorente covjek je cijelu sezonu proveo na klupi realno,a barem selektor Spanije ima izbora

Ceka Pipita da vidi ko ce biti trener Reala,a navodno je i United(ili Chelsea) poslao opasnu ponudu za Benza
    Last edited by AK47; 28-05-13, 17:02.
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ушао је у форму на крају првенства када је и добио мало простора да игра, одмах пар комада, јачина је то.

Ма нисам ја оптерећен око Гонзала колико око Јовете брата мог....мада оно, ко год да дође од њих двојице, добродошао, а долазак обојице би било из категорије "сјајно".

Comment

• Real Madrid striker Gonzalo Higuaín is expected to sign for Serie A side Juventus. (Source: SkySports' Graham Hunter)
        Stize Pipita...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Comment

• Ja se nadam jos uvijek da ce se nesto desiti i da nece otici

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post

Ja se nadam jos uvijek da ce se nesto desiti i da nece otici
              ..i ja
              Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                Razumem da ga ne volis, ali on je za klasu bolji od svih napadaca koje Juve ima, za klasu, sjajan je to igrac i ne treba ga potcenjivati nimalo. 20+ golova donosi Juveu, uveren sam...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by soe View Post
                  ..i ja
                  Ma razumijem ja vas,ipak ne bi voljeli da on uzme mjesto Matrixu i ekipi,4 napadaca jedva jedan da valja svi zajedno

#the return

Comment

• Jos Joveta i mirni u napadu.

Ma razumijem ja vas,ipak ne bi voljeli da on uzme mjesto Matrixu i ekipi,4 napadaca jedva jedan da valja svi zajedno
                    Zezam se Higuain je debeli Ronaldo za ove kloceve,nakon danasnjeg gola pocinjem misliti da sam i ja bolji od Matrija .
                    Last edited by soe; 28-05-13, 21:16.
                    Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

Ja se nadam jos uvijek da ce se nesto desiti i da nece otici
                      Samo da znas koliko se ja nadam da ce se nesto dogoditi i da nece otici

@Freshko

Znam da je bolji od svih nasih napadaca, al to i nije nesto Bog zna sta tesko Kad njemu u onakvom timu treba 2-3 prilike da postigne gol, sta ce tek da ocekuje kod nas. A protiv jakih ekipa ima obicaj da se izgubi.

Comment

• Bolji golgeter, igracki nije ni do koljena Mirku.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                          Samo da znas koliko se ja nadam da ce se nesto dogoditi i da nece otici

@Freshko

Znam da je bolji od svih nasih napadaca, al to i nije nesto Bog zna sta tesko Kad njemu u onakvom timu treba 2-3 prilike da postigne gol, sta ce tek da ocekuje kod nas. A protiv jakih ekipa ima obicaj da se izgubi.
                          Ma postujem ja da ga vi ne volite,samo sto vi gledate drugim ocima,pa i Benz nije dao 10 golova ove sezone a razlog je sljedeci

1. Nikada ne mogu uci do kraja u formu jer ih konstantno rotira trener
                          2. Svi igraci gledaju da dodaju Ronaldu,nikada ne izvode niti jedan penal ni prekid + Ronaldo kada god ima opciju da doda jer je neko u boljoj sansi nego on,on to nece da uradi

#the return

Comment

• Vucina je prica za sebe, nikad nije bio golgeter ali nikada nije ni bio klasican spic. Al brat crnogorski ima problema sa formom, previse je nekonstantan.

Comment

• Pipiti ce mnogo vise odgovarati 3-5-2 od 4-2-3-1, posprdace se u Juventusu. Realu je potreban svestraniji spic u onakvom sistemu dok je egomanijak u klubu, klasican finisher im ne treba.

Jos jedan u nizu odlicnih transfera Juventusa ako se zavrsi, vrhunsko poslovanje kluba se nastavlja.
                              sigpic

Comment

Ma postujem ja da ga vi ne volite,samo sto vi gledate drugim ocima,pa i Benz nije dao 10 golova ove sezone a razlog je sljedeci

1. Nikada ne mogu uci do kraja u formu jer ih konstantno rotira trener
                                2. Svi igraci gledaju da dodaju Ronaldu,nikada ne izvode niti jedan penal ni prekid + Ronaldo kada god ima opciju da doda jer je neko u boljoj sansi nego on,on to nece da uradi
                                Brate ja sam ti optimisticna osoba, kad se jadam obicno ne mislim tako vec radi reda

Iako dodje ja cu zeleti da bude sto bolji. Kod njega postujem sto ima veliku zelju za postizanjem golova. Uporan je. Al jbg ne gotivim ga i valjda me razuveri. Pa makar i u Realovom dresu tj ako ostane.

Ja vec duze vreme iscekujem polu-spica. Znaci nekog dostojnog igraca koji ce igrati slicno kao Del Piero. Kad su doveli za dz Ljorentea, ocekivao sam da ce usresrediti na poziciju polu spica. Otuda najvise "razocarenje" dovodjenjem Higuina. Jer bojim se da nece ostati kesha za druge opcije

Comment

Working...
                                X