Originally posted by Samo Zvezda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Još kad bi natuknuo ko su ta tri pojačanja, te tri bombe makar bio duhovit kao Zalizani.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Da ne ostane nejasno za ove mlađe... Šajber je postupio ispravno poništavanje tog poslednjeg kola ali je sud udruženog rada poništio njegovu odluku i dao titulu fkp. Pominje se tu i neki general iz kosa koji je posle smestio neko krivično deloOriginally posted by Šarac View PostPozdravio te Slavko Shajber.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Svi se urotili protiv Partizana . Kao i 1976 u Ljubljani pa ste morali ni krivi ni duzni da odigrate do 100. minuta kako bi nepravda bila ispravljena. Grobari i postenjeOriginally posted by Cooper View PostOni su uspeli u svojoj nameri da Partizan ne ode u LS.
A uradili su sve protiv pravila.
Jedini je Partizan najebao, znamo i zbog koga.
Ta kasnije dodeljena zasluzena titula je mala satisfakciju za prevaru koju su napravili.

Comment
-
Pa te cuvene 66' ste rasprodali ceo tim i nigde vas nije bilo 10 godina. Na desetogodisnjicu ste ipak "SLAVNO" morali da se vratite, to ne sporim uopste.Originally posted by Cooper View PostSve je krenulo od cuvene 66 kad smo mnogima postali trn u oku.
Posle su svi gledali kako da nam odmogni i vama pomognu.
Ali bolje je biti na toj strani.
Comment
-
Ih daće Bog da nas ispoštuju za bar pola te cifre. Ipak je važno podržati klub koji Srbiju predstavlja u najjačem takmičenju. Tako se pričalo nekada, vjerujem da ste ostali dosljedni.Originally posted by Cooper View PostKazu da cete ima ti budzet 15 miliona i da vam stizu jos 3 preskupa igraca.
50 miliona za KKCZ i FKCZ, bruka, a narod gladan.
Koliko Vucici nemaju srama.
Comment
Comment