I u fudbalu i u košarci komšije su opelješile državu, plus su tu radile i raznorazne prljave kombinacije. Nezapamćeni ortakluk su imali i ogromnu pomoć. Nama i u fudbalu i u košarci država je samo delić vratila ono što je uzela, tek za jedno 20 godina možda će se računi poravnati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostNe pratim... zabole me za Zabare. Al eto ti pratis pa si nam objasnio kako ce Venecija verovatno uzeti titulu bas kao sto si pricao za Buducnost ove i Zvezdu prosle sezone.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSelektore, vi pratite samo srpske timove, nesto strane ne mirisete..Ne bih ni ja pratio da sam zavrsio na 11 mestu sa NBA igracem i rosterom da se ne postidi ni EL timovi.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostČitam postove na temi Opšte fudbalske diskusije i ugledam meni nepoznatog lika na forumu sa istim postovima kao Uroš. Reko sebi - vidi ovog, prepisao postove od Uroša. Kad ono Uroš promenio nik, pa što ćutiš jebo te patak."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostNaravno....pratim samo nase timove, a strane sta zapadne. Koji to nas tim je zavrsio na 11 mestu...Zvezda uzela ABA ligu a jeste da smo se obrukali u Evrokupu. Pobrkao si od tih silnih drugih i trecih liga koje pratis, Bajern je zavrsio na 12om mestu u Evroligi.
Sto se tice Deja, on je uzeo titulu lagano, to je ono sto vi jos niste osvojili a svake sezone ste sve dalje i dalje.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Dobili su kup i .
Kakva predaja, prodaja etc. Neka se oznoje dobro ako misle da mogu da uzmu titulu a mi ovako izranavljeni i skraćenog rostera valjda ćemo izdržati juriše grobarskih frakcija.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostTo uopšte nije smešno [emoji41]
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
http://kosarka.hotsport.rs/2019/06/1...novac-ili-ime/
Jbte Tedeskom ni 8 miliona nece biti dovoljno da udje u EL ove sezone.
Ostoja sa 1.4 miliona budzetom ce dobiti WC , svaka cast za sportski sektor komsija.
Comment
-
Originally posted by Šarac View Posthttp://kosarka.hotsport.rs/2019/06/1...novac-ili-ime/
Jbte Tedeskom ni 8 miliona nece biti dovoljno da udje u EL ove sezone.
Ostoja sa 1.4 miliona budzetom ce dobiti WC , svaka cast za sportski sektor komsija.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment