Announcement

Collapse
No announcement yet.

POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hahahaha, goli Tegi maskota [emoji23]

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
      .
      Tko je odgovoran za bezbednost gostujuće ekipe?
      Da nisu Klingonci?
      Sudije su toliko bile prestrašene da nisu igru ni zaustavljali prilikom ubacivanja novčića i ostalih rekvizita (što su verujem po pravilima bili dužni)...
      Ako nije smradgetlija ko je, jer autolimar nije sam pisao.
      Last edited by nebitan; 04-04-19, 10:09.
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Sličan je Miši Tumbas, samo što je Miša kulturniji.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ma bre njihov manir je raj pritisak oduvek eno i ovaj Italijan juce dosao, doveli mu 10 igraca, Jovicica za kup, i ooet sad vrsi pritisak , pominje direktno sudije ,kolika je frka da se vrati ulozeno.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
            Ja kad vidim naslov Ostoja odgovorio, ili Covic odgovorio odmah ugasim.....ne znam koga to vise interesuje.
            Pogotovo sada kada je providno sta rade i verovatno u dogovoru podgrevaju atmosferu da bi fokus u 6 sati bio na utakmici. Tegeltija se izgleda jedini primio.
            Da znaš da imaš poentu, bez ironije ili sarkazma i ja sam odavno o tome razmišljao da stavljaju termine odigravanja utakmica baš u vreme protesta.
            Kapiram da i Arena ima svoju programsku šemu, i da im ide Kalčo u pola 9, ali opet je sumnjivo.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Zapravo imaju Juve Milan u 18h.
              Tako da je ovaj termin basketa direktno na svoju štetu.
              Dileme nema da je stiglo naređenje.

Comment

• Pa nemaju 1 kanal. Gledaniji je derbi zato je odlučeno da ide na glavni kanal.

Comment

• Naravno da je zanimljiviji košarkaški derbi, od nekog italijanskog fudbala. Barem nama, koji ne spavamo u kladionici. Ja nikad nisam ni prišao takvom mestu. Ali ovo pomeranje termina je isključivo politički. Jebeni SNS vedri i oblači.

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Cekajte kad je bilo ono finale kupa u 6 sve je bilo ok? Sad kao stiglo naredjenje. Joj vucicevci i ostojini ko vas ne zna.

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                        Cekajte kad je bilo ono finale kupa u 6 sve je bilo ok? Sad kao stiglo naredjenje. Joj vucicevci i ostojini ko vas ne zna.
                        Bila je nedelja
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Pojebao mu se kalendar.

Comment

• ogadili su nam sport ,kosarku ,fudbal,rukomet
                            ...sve sto je bilo viteska vestina ,sto je bilo sportsko zdravo rivalstvo ,gde se protivnik postovao ....pretvorili su u podmetacinu ,lazi ,bolesnu mrznju i zadojenost ..
                            ....likovi poput Covica, Ostoje ,Vujosevica,fegetlije i ostalih maloumnika nisu zasluzili uoste medijski priostor da prosipaju svoje bljuvotine ..za davljenje igraca ,za otimanje pehara ,za unistavanje pehara ,za pretnje i fizicke nasrtaje za sudije ,za psovanje mrtve majke ,za rakete na tribinama,za huskanje i potstrekivanje na mrznju i sukobe .....za te stvari u normalnoj drzavi se ide u zatvor i bude ti zabranjeno da vise u toj delatnosti uopste ucestvujes u bilo kom svojstvu...
                            dok se takvih parazita zeljnih paznje ne otarasimo boljitak u sportu nece se desiti ...
                            Pravo da vam kazem nemam volje ni da gledam kosarku koju sam 15 god trenirao i igrao svakodnevno ...kao neko ko Zvezdu obozava i prati od kada zna za sebe i koji je bio na gomilu utakmica NEMA VOLJU DA GLEDA i nece ni gledati .....

Comment

• Ovaj masni zabar je ladno izjavio da je Belosevic trpeo pritiske na prvoj utakmici?!?!?!?
                              Tu je par meseci, sudjenje bilo Ok u Kupu, sudjenje bilo OK u drugoj utakmici ali bas Belosevic je problematican?

Cime truju taj narod tamo? Pustaju im onog govnara tegeltiju da gledaju bar 8h dnevno?
                              Ovaj talijan bio normalan dok ne ode tamo...brzo je se uklopio..

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                                Cekajte kad je bilo ono finale kupa u 6 sve je bilo ok? Sad kao stiglo naredjenje. Joj vucicevci i ostojini ko vas ne zna.
                                Originally posted by LosmiSK View Post
                                Bila je nedelja

sad će Ilija Čvorović da zaključi kako Lošmi ustvari navija za Partizan
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X