Pejdžić zna samo himnu da recituje, ali samo Hej, Sloveni, Bože pravde mu je mnogo komplikovan tekst, zbuni se uvek kod dela srpskog kralja/srpske zemlje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by StefanPG View PostIsto je ljepse kad navijaca ima u Pioniru [emoji41]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNajljepše je što će im to biti poslednji put da budu u Pioniru ove godine u ABA."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPritisak je na vama, milioni ulozeni a samo kup..Videcemo dal moze skupoceni Italijan to da iznese .sigpic
Comment
-
Je l' ti citas colke? MILIONI SU ULOZENI, A SAMO KUP.
Valter se vise brine da li nam je sezona uspesna ili ne od nas samih.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostNe znam samo kako moze pritisak da bude na nama kad ste vi favoriti celu seriju, odradili regularni deo sezone sa jednim porazom i igrate kuci. Spucali pare na 7 stranaca sa nadom da se vrate u EL. Ne znam kome ce vise da gori pod nogama ako ne osvoji Abu. Ako nekom magijom vas dobijemo, ne znam sad ko ce da oprasta milione Covicu po drugi put.
Vucic i SNS ce biti na vlasti i naredne sezone. Nema brige za vas.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment