Nikada nisam nikog vredjao, niti pisem na FB ima godinu dana, mozda i dve..Ne zanima me...Volim kosarku pa pisem ovde, malo ste preozbiljno sve svatili. Nemam nista protiv vas, pisemo arguementima, ako mozete ok, ako ne ja cu se povuci...Bukvalno nisam nikog uvredio ovde nikog. Ma nisam ja nikakav profesionalac, samo meni neshvatljivo da neko nije cuo za bracu Baron i Fayea i to smata nekim cudom..Odlican skauting ali da se oni ne znaju to je vec ono....Sarac ima info iz kluba i to je super, neka pise covek, navija za Zvezdu, covica, niko mu ne brani..
Ganca je zanimalo sta ja mislim i ja sam napisao. Sada, evo vi napisite sta mislite...tu su cifre copy paste i udrite sta i koliko...niko vam ne brani, ne morate da vredjate i pricate kako eto ovaj ne kosta toliko itd..ako hocete pisite...itd
To svedoci je bas lepo..ja sam Dejin svedok, ti si covin i to je to..svako na svoju stranu..
Ganca je zanimalo sta ja mislim i ja sam napisao. Sada, evo vi napisite sta mislite...tu su cifre copy paste i udrite sta i koliko...niko vam ne brani, ne morate da vredjate i pricate kako eto ovaj ne kosta toliko itd..ako hocete pisite...itd
To svedoci je bas lepo..ja sam Dejin svedok, ti si covin i to je to..svako na svoju stranu..
Comment