Hahshahsahfhashahsahsah
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mračna prošlost novog pojačanja Partizana
https://nova.rs/sport/kosarka/mracna...nja-partizana/
Nasilnik.
Gadno prezirem one koji tuku žene.
Fuj degeneriku.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=UwR1..._channel=NOVAS
22:45 па до краја!
За овакве ствари се живи!Сав апсурд ''опозиционог'' ККП оличен у ових 10 минута!
Пристојан буџет за пристојан тим!
Comment
-
Nestvarno koliko se sipa. Sve u svrhu promocije Srbije kao ekonomskog tigra. Nestaju milioni duga preko noci i to bez uppra nema tragova, nema sudova, nista, samo gumica i sibaj dalje. Ali ni to nije dosta, ajmo placati igrače milion godisnje za EC. I kao aparthejd a više love dobijali od nas.
Jos ne mogu da se opasuljim od Parahuskog od 575k i oni su pastorcad a mi Loyda 450k mi bankomat!
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNestvarno koliko se sipa. Sve u svrhu promocije Srbije kao ekonomskog tigra. Nestaju milioni duga preko noci i to bez uppra nema tragova, nema sudova, nista, samo gumica i sibaj dalje. Ali ni to nije dosta, ajmo placati igrače milion godisnje za EC. I kao aparthejd a više love dobijali od nas.
Jos ne mogu da se opasuljim od Parahuskog od 575k i oni su pastorcad a mi Loyda 450k mi bankomat!
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
Samo proceduralno...Istina je za Parahuskog, istina je da se sipa nemilice ali Lojd je zaradjivao vise, sto nije nikakva sramota i ne treba umanjivati. Naravno , nije kao Panter nego tacno kao pola Pantera.
Jos cemo da vidimo koliko cr izaci Peiners, Angola i slicni, za Trinkija la famigliju smo vidjeli već da je istina sto se ovde pisalo.
Ne kazem ja da neko ne treba da ima pare, nervira me njihov odnos kuknjave i vrijedjanja a godinama imaju veci budžet, nervira me sto godinama u EL nismo mogli da prismrdimo tolikim parama a sve uz parolu drzava nema više, sad odjednom puf ima za 7. ekipu ABA i wc Evrocup.
I sto se sad kao potura prica o nekakvoj pravdi a sa iste sise cuclamo samo sto oni godinama cuclaju više i sad jos daj 15miliona...
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by Victor BG View Post
Molim te da mi kažeš odakle ti info jer je njegova plata javno iznesena nekoliko puta a i znam preko menadzera iz agencije da je to tačno. 600k je mogao da zaradi jedino kroz bonuse i ispod stola ali plata nije bila tolika.
Jos cemo da vidimo koliko cr izaci Peiners, Angola i slicni, za Trinkija la famigliju smo vidjeli već da je istina sto se ovde pisalo.
Ne kazem ja da neko ne treba da ima pare, nervira me njihov odnos kuknjave i vrijedjanja a godinama imaju veci budžet, nervira me sto godinama u EL nismo mogli da prismrdimo tolikim parama a sve uz parolu drzava nema više, sad odjednom puf ima za 7. ekipu ABA i wc Evrocup.
I sto se sad kao potura prica o nekakvoj pravdi a sa iste sise cuclamo samo sto oni godinama cuclaju više i sad jos daj 15miliona...
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View Post
Као кад пишаш,а ветар дува у твом смеру и све иде по теби...Сам себе попишао!Сликовито описано ''опозиционо'' деловање алхемичара...
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
Info je iz kosarkaskih krugova. Nisu to price rekla kazala i vise vjerujem njima nego portalima, insajderima, forumima. Lojd vrijedi svaki dinar. Zlocin je platiti Parahuskog onoliko, to je losa trgovina. A lojd je bio odlican izbor.Last edited by dekkard; 10-07-21, 08:17.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 1
Comment
-
- Likes 1
Comment
Comment