Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostUh, komšije, baš boli ova EL.
Ovoliko poraza u EL Dule nije imao u 3 sezone.
25 poraza je negativni rekord, još malo pa ga obarate...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Manje nego što je Čovketu trebalo da opelješi srpsko življe na KiM-u i dođe do početnog kapitala. Mislim da uviđa i pudlica da pare baca u ambis pošto vas guzi ko stigne. A morala se dobrano državna kasa obiti ne bi li se stvorio respektabilan tim za napad na vrh Evrolige.
Pitanje samo s koje strane tu tabelu posmatrati.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View Post
Hoćeš mi reći kako u vaše dvorište ne svraćaju protuve kao što su Marko Komandant, Lurč, Peđa i ostali koji se tiskaju milionima zarađenih neregularno od muljačine zvane "Ultra Kop". Opet diram u osinjak i pominjem vašu tabu temu za koje nemate odgovore niti argumente.
Umesto što kopaš po našim s*anima, imamo ih na pretek, ko svaki, zaviri malo u tvoju avliju pa tek onda skoči i reci HOP.
I kako ti nije mrsko stalno babrati i baviti se Duletom.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostOpet mešaš babe i žabe. Kimi je ovde u celoj priči mala maca za razne Nevolje i ostalu bagru koja je na nagovor jednog čoveka prešla sa vaše stočne pijace u našu.
Hoćeš mi reći kako u vaše dvorište ne svraćaju protuve kao što su Marko Komandant, Lurč, Peđa i ostali koji se tiskaju milionima zarađenih neregularno od muljačine zvane "Ultra Kop". Opet diram u osinjak i pominjem vašu tabu temu za koje nemate odgovore niti argumente.
Umesto što kopaš po našim s*anima, imamo ih na pretek, ko svaki, zaviri malo u tvoju avliju pa tek onda skoči i reci HOP.
I kako ti nije mrsko stalno babrati i baviti se Duletom.
Sa druge strane kontradiktorna (da li si ti ili neki drugi forumaš navijač Partizana) je priča o Nevolji, taj neko je rekao da je došao sa Radove tribine (i opet povezao sa Zvezdom). Moguće, moje je znanje skromno o poreklu tribine. Ipak, ono što mene buni jeste da svakodnevno se krećem po Banjici i Vojvode Stepe (ulica) i viđam grafite UF i ni na jednom grafitu nema pogrdnog stava prema FKP, KKP, etc isključivo prema SDCZ. To mi je nekako u neskladu sa tvojom pričom o Nevolji kao zvezdašu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostUh, komšije, baš boli ova EL.
Ovoliko poraza u EL Dule nije imao u 3 sezone.
25 poraza je negativni rekord, još malo pa ga obarate...
A o negativnim rekordima ne bih sada jer onda opet dva dana moraš da plačeš.
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostSlobodno, i mene zanima delatnost ultrakopa.
Sa druge strane kontradiktorna (da li si ti ili neki drugi forumaš navijač Partizana) je priča o Nevolji, taj neko je rekao da je došao sa Radove tribine (i opet povezao sa Zvezdom). Moguće, moje je znanje skromno o poreklu tribine. Ipak, ono što mene buni jeste da svakodnevno se krećem po Banjici i Vojvode Stepe (ulica) i viđam grafite UF i ni na jednom grafitu nema pogrdnog stava prema FKP, KKP, etc isključivo prema SDCZ. To mi je nekako u neskladu sa tvojom pričom o Nevolji kao zvezdašu.
Priznajem.
Nevolja dokazi sa UF tribine. Sale i ostala ekipa su bili deo vaše tribine.
Hvala što si ukazao na grešku.
Comment
-
Originally posted by Пера Ложач View PostOvoliko utakmica u Evroligaškim takmičenjima kk Partizančić nije odigrao od osnivanja.
A o negativnim rekordima ne bih sada jer onda opet dva dana moraš da plačeš.
Nekako ne pije vodu koliko je KKP odigrao od osnivanja a koliko neki mladi klub koji je tek u povoju.
Jer konstantno zaboravljaš, namerno ili ne, nešto krucijalno bitno...
Fali vama još bubuljica i mitisera da izraste do punoletstva.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću TapatokaLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 06-03-21, 11:47.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPero, pa ti si juče prekjuče kad već, proslavio 10. jubilarni rođendančić.
Nekako ne pije vodu koliko je KKP odigrao od osnivanja a koliko neki mladi klub koji je tek u povoju.
Jer konstantno zaboravljaš, namerno ili ne, nešto krucijalno bitno...
Fali vama još bubuljica i mitisera da izraste do punoletstva.
Ja sam skoro proslavio 60-ti rođendančić.
A vaš klub od tada ima nekoliko puta po 10-15 godina.
Svaki put ću vam staviti VAŠ grb kojiM ste se dičili, a kasnije pričali da nije vaš.
2021-02-28_231559.jpg
A nije samo grb, promenili ste i ime, jadnici.
A sad ti mladiću od 7 godina stavi grb Crvene Zvezde koji je promenjen.
Vama fali malo kohonesa od kako je bolesnik otišao, pa vam ta mudašca nadoknađuju lopovi, kriminalci i UBICE.
Pa te pozdravljam do sledećeg puta, kad budeš lagao opet.Last edited by Пера Ложач; 06-03-21, 12:07.
Comment
-
Originally posted by Пера Ложач View PostJoš jedna greška. Često ih praviš.
Ja sam skoro proslavio 60-ti rođendančić.
A vaš klub od tada ima nekoliko puta po 10-15 godina.
Svaki put ću vam staviti VAŠ grb kojiM ste se dičili, a kasnije pričali da nije vaš.
[ATTACH=CONFIG]17314[/ATTACH]
A nije samo grb, promenili ste i ime, jadnici.
A sad ti mladiću od 7 godina stavi grb Crvene Zvezde koji je promenjen.
Vama fali malo kohonesa od kako je bolesnik otišao, pa vam ta mudašca nadoknađuju lopovi, kriminalci i UBICE.
Pa te pozdravljam do sledećeg puta, kad budeš lagao opet.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKako? Gde je stara CZ? Pero Pero što se sikiraš? Ne može te se vi gasiti koliko fuzija možete izvršiti. Zato opusti se i uživaj...
Ali onima koji mogu da razumeju, napisaću C.Zvezda NIKAD NIJE MENJALA GRB.
Ni IME, avi koji ste dobro informisani , napišite mi, pošto serete po Čoviću ...
Koliko je USTAŠA ugralo u partizaИ-u - inače su bili ljubitelji Srba.
Za razliku od doktora, koji je na vas bacio čini.
A fuzija, ako umeš da objasniš tati i mami, je lep uspeh kod tebe,
još da napišeš kako je to fuzionisana lopta preletela Drinu pa se sa punim džakovima para vratila ?
Jedno ime jedan tim, nekoliko GRBOVA, nevoljniče, ti si našao ovde da pišeš neistine.
Ja tebi ne mogu reći da uživaš, jer si mazohista, a to se ovde kažnjava banom.
Samo plači dva dana i proći će, ako ne bude još neki poraz...Last edited by Пера Ложач; 06-03-21, 12:39.
Comment
Comment