Originally posted by Mihajlo10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Ima ko a vrati Partizan, Nevolja, Mesar, (nastaviti po znanju njihovih lucidnih nadimaka)...ima toga.
Ministar Ružić...Last edited by nebitan; 28-02-21, 19:43.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Partizan je prodao Kezmana za veliku lovu,trebali su dva Teleoptika da izgrade,nisam siguran da je Marjanovic,mislim da je Zecevic,kamo srece i da je Zvezda gradila stadione i pomocne terene nego sto je delila lovu politicarima koji su i doveli do rata i sankcija.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostU jadni vi. Sve ste gadljivi na Mirka Marjanovica, Tadica, Dacica, Dodika....
Био је ту и по који стих посвећен Мирку 2:40-2:52
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostPartizan je prodao Kezmana za veliku lovu,trebali su dva Teleoptika da izgrade,nisam siguran da je Marjanovic,mislim da je Zecevic,kamo srece i da je Zvezda gradila stadione i pomocne terene nego sto je delila lovu politicarima koji su i doveli do rata i sankcija.
Comment
-
U svakom slucaju bolje da grade Teleoptik nego da pare nestanu kod politicara ,gde su pare od prodaje generacije prvaka Evrope...mogli smo da imamo bar kao Rumuni jedan ovaj nacionalni stadion koliko smo igraca i vi i mi prodali,a one zavrsavaju u rukama kriminalaca,ratnih profitera i politicara.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostPartizan je prodao Kezmana za veliku lovu,trebali su dva Teleoptika da izgrade,nisam siguran da je Marjanovic,mislim da je Zecevic,kamo srece i da je Zvezda gradila stadione i pomocne terene nego sto je delila lovu politicarima koji su i doveli do rata i sankcija.Last edited by Storm; 28-02-21, 20:18.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKoja Zvezda?
Ako bi neko trebao da se vraća unazad... vaši banditi, vujošević, Danilović i ekipa su trebali ići u zatvor jer su tukli, pretili oružjem i maltretirali sudije, igrače i rukovodstva 5-6 timova, koje su kasnije uništili.
Misliš da ponavljanjem tegijevih gluposti postaćete pametni sve će se zaboraviti.
KKP rukovodstvo unazad 25 godina je rak rana SRPSKOG SPORTA.
a sad ti mlati ko je ko i kao se ko zove, pa makar menjali dresove i grb.
kkp je prvi klub u SRBIJI koji je promenio grb da bi dobio pare od Zeptera.
Umesto prepoznatljivog grba, imali ste neku košarkašku loptu.
a ti opet mlati ko je ko i ko je prvi ispao iz lige i ko je vraćen dekretom i ....
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostKoje bruke,zasto bi bila bruka sto je izgradjen Teleoptik?
Ja i kazem kamo lepe srece da ste i vi gradili neki Teleoptik umesto sto je lova zavrsila u pogresnim rukama.
Kao što su mu predali i stadion JNA.
Comment
Comment