Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by John Dies at the End View PostZnaci, moderator, koji bi trebao da vodi racuna da se pise o zadatoj temi, najvise zaserava istu (kao i kompletan PDF ) , prednjaci u trolovanju i patkometriji. Interesantno"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMože jedno pitanje za vas ovde? Koliko vas gleda i navija za FK Crvena Zvezda? Pogledate li nekad neki meč? Ja razumem da ne pišete na fudbal pdf, to razumem, ali me zanima bacite li kad pogled na fudbal? Mali off
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSinko, "svi sportski kolektivi" podrazumeva razlicite sportove, a tu je FKCZ samo jedan od njih, a u ostalim vas JSDP dere za 10 duzina.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostI mene zanima sta radis na ovom PDF? Jel tesko da poverujes da neke ljude apsolutno boli kurac za fudbal. I zasto bi neko trosio svoje vreme na nesto sto ga ne interesuje.
Mozda coveku znaci da se ozivi tema.. Ja ne pratim fudbal, i ne znam o cemu bih tamo pisao, ali ako neko prati neka baci neki post tamo..
Urose, smara nas fudbal
Comment
-
Ja zvezdu u fudbalu i pratim, ali ono, danas sam protiv vose pogledao celih 10 minuta.
Ne zanima me preterano i ne pamtim kada sam ceo mec pogledao, pratim vise rezultate.
Ipak, kosarka je nesto posebno.
Najlepsi, najatraktivniji i najelegantniji sport.
Sto bi rekao jedan moj bivsi trener: "Sah je kurac!".
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostJa zvezdu u fudbalu i pratim, ali ono, danas sam protiv vose pogledao celih 10 minuta.
Ne zanima me preterano i ne pamtim kada sam ceo mec pogledao, pratim vise rezultate.
Ipak, kosarka je nesto posebno.
Najlepsi, najatraktivniji i najelegantniji sport.
Sto bi rekao jedan moj bivsi trener: "Sah je kurac!"."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostZnaci, da banujem svakog ko pise na ovoj temi o KKP i njegovim bivsim trenerima, upravama, igracima...kao opravdanje zasto KKCZ nije postigla zacrtano? Moze.
Dogovoreno?
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostMoze. A meni da dozvolis da pisem na nacin koji pisu pojedinci (racunam tu dvojac sa kkp teme i ove neke nase koji vredjaju kao najgori kocijasi) .
Dogovoreno?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment