Grijesis Ganac , u toku utakmica kad igraju blizanci procentualno sam navijao vise za kkcz, narocito dok je Dejo bio tamo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Једини који више од Мила воли КК Будућност.... ал пази како сам заређао Мило-Воли-КК Будућност
Ако има ко пише на овом форуму а ко је близак са Човом,нек му проследи овај мој ''возић'' горе...Има Чова да се одушеви!И нек се пренесе да је то захвалница за Џона!Last edited by Монтепаски; 20-10-20, 15:24.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostA dobro znamo da niste bas najponosniji na period mijenjanja pibova i imena...i da bi voljeli da se ne spominje ali valja makar jednom godisnje podsjetiti da niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove..
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostSvaka čast za Genija ali više mi liči da je to ovako kada je košarka u pitanju ..."Biću objektivan i realan "
Da nije bilo Covida misLim da bi se Grobari Volim drogu tukli u Diznilendu za NAJBOLJEG USVIJET !
Čitam pre početka takmičenja vijesti iz Podgorice i Vjesnik i Partizana i neima boljijeh timova od ova dva usvijet.
I treneri su im najbolji.
Kad ono prc, neko im srušio snješka.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZclW...tija-Zonapress 49:45
Е кад је овај човек дигао руке од ККП,онда знаш да је све пропало...
Comment
-
U junu mesecu kada sam se uselio u stan, uveo sam SBB i mene pita operater jel me zanimaju arene sport. Rekoh Da. Uze on da cacka na android boxu i instalira mi Kodi app i postavi mi sve Arena kanale na favorite listu. Uslugu mi naplatio 3000 dinara. Palim sada Kodi, nista ne radi. Svaka Arena- 500 several error. Ako ima neko link neka ostavi ovde.
Izvaćario te, Kodi je peer2peer aplikacija.
Ja imam obrnut problem, imam Arene nemam SK, N1 I Novu S.
Delimično rešenje je da platim SBB-u EON sportski paket, ali to em košta 800 dinara, a već plaćam Supernovi 3600, em i dalje nemam N1 i Novu S
Kodi je besplatan . Može da se instalira na eon box-u ili na računaru . Imate fb grupu Balkan Green . Tamo imate sva moguća upustva za instaliranje ...nije uopšte komplikovano . Na Kodiju instalirajte Blue Tender buld i imate sve Arene i Sport klubove ...srpske i hrvatske. Ne radi perfektno , jbg ipak je besplatno . Nekad mora da se promeni portal (ima ih 11 ) .U principu , solidno rešenje za džabeLast edited by Samo Zvezda; 25-10-20, 11:55.
Comment
Comment