Odličan je Ostoja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bata Živa pomera granice....Originally posted by Karamazov View PostJe l' gleda Dekard AS1 i Živadinovića? Vadi čovek parfem i miriše studio.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Možda je uzeo nečije državljanstvo, šta znaš.Originally posted by Монтепаски View PostАко нам је Загорац један од нових лидера репрезентације можемо оправдано рећи да ћемо дрхтати кад будемо играли против Финске“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...B0%D1%81%D1%82
Ovi podkasti imaju svoju temu, ovaj i odgovara naslovu "Srđan...", ipak kada bi se izostavilo Srđan Radojević mogli bi tu da smeštamo sve podkaste i emisije koje su slične tematike jer ne zaslužuju da budu u "pomračenju" jednoj temi koja je zamišljena kao neozbiljna.Last edited by nebitan; 28-09-20, 13:30.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Slazem se i sa mmmmajstorom..sta se ovo desava???Originally posted by mmajstorSve bi bilo mnogo bolje da nema ovog geek strebera Srdjana.... uzasan lik koji gnjavi populaciju sa svojim kosarkaskim fetisima koga samo njega uzbudjuju.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment