Mene interesuje više kako će CMM da se pokaže u predstojećoj sezoni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kina, Makabi... Takav ne razmišlja da ustane iz kreveta bez 500k.
Ali, svakako stoji da je razlika između Bayernove i vaše ponude bila tu oko 50-100k.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostJednostavno sve dok je aktivno trziste i dok se dovode igraci od preko 250k, tu mi nemamo sta da trazimo.
Mi cekamo jeftine otpatke kao i prethodnih godina.
Mada osim 1 ili 2 ne znam da li smo u istoriji imali igraca sa preko 300k na godisnjem nivou.Last edited by Storm; 30-07-20, 20:34.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNe zna šta će Vlado sa silnim prilivima.
Jel treba Obradoviću malko pozajmiti.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Storm View PostNe pravi se blesav. Znas ko je 13 godina uzimao 400-500k godisnje plus procenat. I ovaj sto prosli za 550k. Puna usta ljubavi za lepe novce.
Hoćemo da zadiremo i u loptanje. Niti jedan napadač ni blizu prodaje ali para na pretek ima za Makedu, Andersona, Kangu.
Hoćemo dalje i šire...?
Ali ako treba još materijalnih dobara recite pozajmicemo široke ruke.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 30-07-20, 20:50.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNe znam ko je blesav i ko troši nemilice bilo da je fudbal ili košarka. Vama je svejedno. Partizan i Dule nikada nisu dovodili tsko formirane i sređene igrače kao vi. Samo nemoj da mi kažeš kako dolaze kod vas iz ljubavi prema porodici Čović i njegovom konceptu.
Hoćemo da zadiremo i u loptanje. Niti jedan napadač ni blizu prodaje ali para na pretek ima za Makedu, Andersona, Kangu.
Hoćemo dalje i šire...?
Ali ako treba još materijalnih dobara recite pozajmicemo široke ruke.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Da spomenemo da se tek čeka razrešenje procesa reketiranja igrača koje je Dulo priznao na onom mafiozo inkognito okupljanju koje je zabeleženo kamerom.
U loptanje zadiri tamo gde je mesto tome, ovo je košarkaški pdf ako nisi primetio.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJok i nije dovodio gotove igrače: Acie Law, Freddy House, Blake Stepp, Lorence Roberts, Vonteego Cummings, Gerald Brown, Milt Palacio, gomila njih još...
Da spomenemo da se tek čeka razrešenje procesa reketiranja igrača koje je Dulo priznao na onom mafiozo inkognito okupljanju koje je zabeleženo kamerom.
U loptanje zadiri tamo gde je mesto tome, ovo je košarkaški pdf ako nisi primetio.
Comment
-
Originally posted by L a z a R View PostOvo si nasao i pročitao na zvezdinim portalima.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment