Originally posted by dekkard
View Post
Alimpijevic je uspeo sto retko kome uspe a jeste da sa EL timom izgubi od Gordica i Ivanovica...i dobije otkaz u prvom aganzmanu a drugi je trajao jos krace. Tj najkrace je trajala njegova karijera.
Slobodan si da nastaviš praćenje EL i ABA, te da nas izvestiš ko je u EL šampion za sezonu 19/20 i da li će Partizan igrati EL pošto će biti proglašen za pobednika ABA lige u sezoni 19/20.
Takođe, slobodno možeš da nam ukažeš ko to igra u nekom timu ISO košarku, pošto po tebi Stratos to ne igra, zašto je Halid odlično rešenje za Zvezdu iostali biseri iz tvoje nepresušne riznice.
Takođe, slobodno možeš da nam ukažeš ko to igra u nekom timu ISO košarku, pošto po tebi Stratos to ne igra, zašto je Halid odlično rešenje za Zvezdu iostali biseri iz tvoje nepresušne riznice.
To za EL sam mislio i nemam nikakv veze sa poimanjem kosarke...Za Halida sam ti i tad pisao da je to jedino sto si pogodio u zivotu na ovom forumu, imas istoriju pa mozes videti..uvek sam ga smatrao losim igracem i nepotrebnim ..
Stratos je odlican suter pre svega suter a ne ISO igrac..dobar spot up suter koji zna i sebi da kreira a i drugima...
Na stranu sto si ubdjeivao da Hemofarm i Vrsac nisu iste ekipe..Da ne idem dalje o JJ tandemu i ostalim stvarima koje si pisao.
Comment