Foto-šop radio?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Sve se nema, dovodi se trofejni igrac ( 9 trofeja) preko 100 utakmica u El na visegodisnji ugovor.
Svaka cast Dangubicu od nas je otisao sa platom od 300 k eur, od cega je 200 k morao da naplati putem Bata, zelim mu cestitati na najvecem ugovoru u novcanom smislu u karijeri i da odradi posteno kao i kod nas, verovatno ce i kod iste institucije Fibe da dodje do svojih para,ali morace da stane u red ima njih 6 pre njega, ali svako postovanje za njega sto je odigrao kod nas.
Nadam se da ce Sarenac da opet snima neku emisiju da ga priupita u kom dresu se oseca najbolje!Last edited by Šarac; 07-07-20, 11:39.
Comment
-
Hahagahahah jbt da l' su neki realni, imate Pomracenje, uzivajte tamo. Ljudi nisu odmakli dalje od reci "Partizan" u svom vokabularu. Kakvi li to kompleksi izbijaju i posle toliko godina.Last edited by Mr. Wolf; 07-07-20, 13:01.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Znalo se da je Dangubić grobar. Odavno. Nikada mi nije ni bio simpatičan ni kao igrač ni kao lik, tako da mi ne smeta ni malo. Srećno u Partizanu.
Smetao bi mi Cirbes, Dženkins, Jaka, i tako ti cigani. Danga šta da radi. Niti zna da igra niti bi uzeo negde te pare, a ceo život partizanovac.
Bio je uvek doduše korektan i mislim da se neće primitivisati kao onaj Janković i tako ti pavijani.
On je jedan od retkih tipova kome stoji da igra za oba kluba. Nije se busao u Zvezdi da je zvezdaš, ne veruuem da će sada davati neke seljačke izjave prema Zvezdi.
Tipa i posle ovoga je više dobrodošao od Kalinića u Zvezdu. Dobar čovek je dobar čovekLast edited by Cassius Clay; 07-07-20, 20:03.
Comment
-
Gazda opet na tvu-u, protiv protesta istog dana Sarac kaze da proteste organizuje beba popovic i vucic da nece da ide...a tri dana prica kako ce ici u subotu
Kakva opozicija Sarac and Covic... protiv modernog autolimara Ostoje koji je na vlast3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment