Novi grobar CMM , najavljuje JL
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View PostJa sam jedan od onih koji najbolje poznaje Kupera. Na drugom forumu je isto što sam na ovom ja, čak ima i više ovlašćenja.
Fantastičan odnos smo na tom mestu imali. Ja da dolazim na forum na kojem je on moderator gledao bih da mu olakšam, a ne da koristim naš odnos misleći da zbog tog odnosa mogu raditi šta hoću i da me neće banovati.
Kupera ovde niko ne razvlači. Njemu ovaj forum služi za zafrkanciju i provokaciju. Boli ga stojko kad ga banuju. Je 'l tako Zlojo? Tako je.
On je čovek koji ima majstorsku ironiju, inteligentan je i odličan humor. Problem je samo što se za razliku od onog drugog mesta ne ponaša i ovde tako.
Na svakom forumu na kojem piše ima različit stil pisanja. Ovde debelo preteruje i piše samo kad mu je dosadno na onom drugom mestu, a sve što ne može tamo da napiše, piše ovde, jer tamo ga funkcija koju obavlja sprečava u tome.
Mora biti fin i kulturan.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostMene više brine i to ozbiljno, broj ljudi koji je poverovao u taj odnos 15(14) vs 3miliona...čak više od 1200 glasova za SVM u Vranju
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostAko ga zbog toga što se tebi svidja i poznaješ ga, za najgore provokacije kažnjavaš minimalno, onda ne radiš svoj posao kako treba. Svaka zajebancija ima svoje granice, a ljudi koji su zatrovani i žive u vremenima gepekovanja i otimanja, a sada su im svi drugi krivi, treba da budu strožije kažnjavani. Možda je tebi duhovit, većini nije.
U poslednje vreme se aktivirao.
Nisu ovo bile najgore provokacije, bile su taman za kaznu kakvu je dobio.
Ja svakome dam šansu, ako i posle ovoga nastavi po starom i bude još gori, e onda će kazna biti surova.
Comment
-
Originally posted by black in man View PostZnaci Cooper je banovan zbog provokacije?
Nije da se zalim, nebitno mi je, samo me zanima kako se zove ovo sto ostali pisu? Šala?
Kao takvom je i stinica dovoljna za bajbokovanje.
Valjda će Kuperu ova robija pomoći.Last edited by Karamazov; 01-07-20, 17:25.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostAko ga zbog toga što se tebi svidja i poznaješ ga, za najgore provokacije kažnjavaš minimalno, onda ne radiš svoj posao kako treba. Svaka zajebancija ima svoje granice, a ljudi koji su zatrovani i žive u vremenima gepekovanja i otimanja, a sada su im svi drugi krivi, treba da budu strožije kažnjavani. Možda je tebi duhovit, većini nije.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Njemu ovaj forum služi za zafrkanciju i provokaciju. Boli ga stojko kad ga banuju. Je 'l tako Zlojo? Tako je.
On je čovek koji ima majstorsku ironiju, inteligentan je i odličan humor. Problem je samo što se za razliku od onog drugog mesta ne ponaša i ovde tako.Ovde debelo preteruje i piše samo kad mu je dosadno na onom drugom mestu, a sve što ne može tamo da napiše, piše ovde, jer tamo ga funkcija koju obavlja sprečava u tome.Last edited by Samo Zvezda; 01-07-20, 18:22.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNe sumnjam da je sve ovo tačno ali kada ga ovako definišeš , onda sebi praviš problem . Ti si ovde admin i trebalo bi da ti je stalo do kvaliteta ovog foruma baš kao što je njegova odgovonost na "forumu neistomišljenika svih boja" ?
Delom se moje mišljenje odnosi i na period kada nisam bio moderator. Tada je bio aktivniji i pravio je mnogo problema.
Poptuno je drugačiji na jednom drugom mestu, al svakako ako nastavi po starom reagovaću onako kako je najbolje za forum.
Comment
Comment