Niste ni FMP...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostAli reci kako sam isponižavao ove vaše kvazi insajdere...
A šta tek zna o vama, uh, uh, uh, bolje da ne piše, biće vam samo teže.
Lepo sam ti pričao nemoj Kuper da veruješ Ostoji, al ti nećeš da slušaš.
Govorio si mi kako sam pokvareno đubre. E moj Kuper, neće ni sledeće sezone da vam bude super.
Comment
-
Kuper i Ostoja su trenutno u teskoj fazi svog odnosa. Velika je to ljubav bila. Nije Kup bio gadljiv ni na njegove kumovske odnose sa Vucicima, ni partijsku knjizicu. Kovao ga je u zvezde i iskazivao mu simpatije u svakom drugom postu. Mislim ni da ga rodjena majka nije vise volela. Ali sad nas razocarani Kuper cepa njegove slike iz novina koje je brizno skupljao i zajedno sa Voldenovim slicicama iz paninijevog albuma arhivira to u sekciju ’Moje bivse ljubavi’, gde su vec od ranije Divac Vlade, Kinzi Tarens i Vujosevic Dule iz dana kad je bio trener Zvezde.Last edited by Storm; 27-06-20, 21:02.
Comment
-
-
Originally posted by Cooper View PostNije ovo ta Zvezda...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNije ni ovo TAJ Partizan...taj Partizan je krojio pravila kako mu odgovara, otimao igrače - opet kako mu odgovara...i ovaj je to pokušao, Lončar i ekipa i sada sledi mala osveta jer NČ je i sujetan i osvetoljubiv.
Sent from my iPhone using... using my brain cells
Comment
Comment