Nema sto. Ni jedna odluka nije sto posto pravedna. Sto se tice kkcz i ostanka u EL, mislim da je jednostavno usla u taj kos sa ostalima i da je ni kriva ni duzna ostala u EL. Nije jedini ovosezonski evroligas koji se nadao ovakvom epilogu. Niti je to zasluga kluba niti Covica, jednostavno visa sila. Moje misljenje. Svakako je Efes mozda najveci gubitnik sezone , mislim da je bio zreo za makar finale.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostNema sto. Ni jedna odluka nije sto posto pravedna. Sto se tice kkcz i ostanka u EL, mislim da je jednostavno usla u taj kos sa ostalima i da je ni kriva ni duzna ostala u EL. Nije jedini ovosezonski evroligas koji se nadao ovakvom epilogu. Niti je to zasluga kluba niti Covica, jednostavno visa sila. Moje misljenje. Svakako je Efes mozda najveci gubitnik sezone , mislim da je bio zreo za makar finale.
Sad im slijedi osipanje tima, velika pauza, ko zna kako ce izgledati.
Comment
-
-
Citam sad izjavu vlasnika Virtusa. Odmereno, sportski, pametno, sa dosta rezonovanja. Sve to nije krasilo Partizan poslednje dvije godine.
Al jutros vidim i Grba se oglasio gsje izmedju redova porucuje kako je Partizan pregovarao za EL mjesto vec dvije godine i kako mu je kao nesto obecano pa ih Djordi izjebao.
Nigdje korone, nigdje da i ostali ucesnici dijele istu sudbinu ni grama objektivnosti.
Sad kad su zakulisne radnje propale, kad se desilo jedino normalno sto je moglo, sad cemo o postenju
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostImali smo odličnu sezonu, brdo dobrih utakmica, sjajnu ekipu...
Ne bih to menjao ni za kakvu nagradu za zelenim stolom.
Sad od septembra nastaviti gde smo stali, uživanje je gledati i navijati za Partizan.
Većina igrača i treneri su pod ugovorom, bićemo još jači.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostCitam sad izjavu vlasnika Virtusa. Odmereno, sportski, pametno, sa dosta rezonovanja. Sve to nije krasilo Partizan poslednje dvije godine.
Al jutros vidim i Grba se oglasio gsje izmedju redova porucuje kako je Partizan pregovarao za EL mjesto vec dvije godine i kako mu je kao nesto obecano pa ih Djordi izjebao.
Nigdje korone, nigdje da i ostali ucesnici dijele istu sudbinu ni grama objektivnosti.
Sad kad su zakulisne radnje propale, kad se desilo jedino normalno sto je moglo, sad cemo o postenju
Italijani su naprednija skola, ipak im je svest na visem nivou i gledaju stvari dugorocno u odnosu na nas. U odnosu na druge zemlje kada poredim te parametre, sve zavisi sa kojima se porede.Last edited by Ricma; 26-05-20, 13:42.
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostPa jeste izneo tacne cifre, Dulo je malo slagao(umanjio) jer mu je stalo do KKP.
Matematika je jasna: 28k + 35k = 63k x 10 meseci koliko traju ugovori = 630.000 sto je malo vise nego Dulo-vih 550.000 ali to je tu negde.
Da docekamo i taj dan da se i kod vas saznaju neke cifre...
Comment
-
Originally posted by Karamazov View Post
Ovaj grandiozni projekat evtopskog partizana malo je koroniro. A ja stvarno vjerujem da bi oni bez problema uzeli i ABA i EC i EL sledeće sezone.
Sada dok se presaberu, saniraju štetu. Nađu trenera... Uglavnom novi ciklus ili cirkus kreće
Comment
-
Treneri, lekar, kondicioni i terapeati dele 7.000 eur.
Pa treba im aplaudirati svaku veče u 20:00
[emoji23][emoji23][emoji23]Last edited by forum1nick; 30-05-20, 11:38.
Comment
Comment