Miruj, provincijo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Marcus View PostPanter nas je povadio u nekoliko utakmica do sad, izmisljao poene, zna da zasrlja u napadu ali to je njegov stil igre ... Gistara je poceo lepo da doprinosi i bice jos bolji sigurno ... Beron je napravio glup faul slazem se ali ljudi su od krvi i mesa prave greske, ali to nije presudilo utakmicu nego 2 izmisljena faula su direktno uticala na rezultat
https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1284...pa-Koraca.html
Sve lepo objasnio Bili ... nema nista gore nego kad si sportista, treniras ubijas se, gines na terenu, i dodju majmuni neki i pokradu te kao govno
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKaže Bili koji je sa tompusom u ustima podrugljivo podjebavao Grobarsku populaciju posle petokoraka u finalu KLS-a.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostMeni je samo dilema koliku su obavezu preuzeli Bečošević , Nikolić ...da nadoknade Partizanu tu , sopstvenu grešku .Nadam se da su sinoć završili sa tom nadoknadom
inače, Čovićevo saopštenje (u spojleru)
SpoilerSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKada bih se ja pitao, Nikolić bi mi bio persona non grata za suđenja (neki moj subjektivni osećaj).
inače, Čovićevo saopštenje (u spojleru)
Spoiler
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostKad je bila ta situacija sa Beronovim koracima on je bio u najboljoj situaciji da vidi tu situaciju.Bio je sudija ispod koša ...Najgore je ako sada "vraća" zbog te greške . Nikad sudija od njega neće biti ako nastavi ovakoSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Jel ovog Coopera nije sramota da se pojavi posle kupa? A kako je pobegao posl PO prosle sezone i evo za skoro godinu dana se vratio kad je znojavi uzeo usrani kup....
Trebalo bi ga sad vezati i cuvati zatvorenog do kraja sezone ovde ))Last edited by LosmiSK; 18-02-20, 11:30.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKaže Bili koji je sa tompusom u ustima podrugljivo podjebavao Grobarsku populaciju posle petokoraka u finalu KLS-a.
Jel' onda mozemo da kazemo da je Novica sa sampanjcem bio podrugljiv?
Comment
-
Da li nam se to Kuper vratio ili je samo svratio?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostSamo svratio i odma uvatio maglu.
Mislim da od mene beži, ne znam samo čime ga plašimSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by Czbg9A zasto se uopste i prica o sudijama? Da MENTOLCINA IZLAPELA nije trazila jebeni to nista od toga ne bi bilo, alo zasto taj idiot jos uvek vodi nasu ekipu?! Pa samarcinu bi mu zalepuo i to samo zbog godina
Pa da nisu sudije intervenisale Partizan ne bi pobedio.
Izgleda da im je dozlogrdio onaj batica sa pištaljkom na tribini što je u svakom napadu Partizana svirao faul u napadu Partizanu pa su rekli e sad ćeš da vidiš kako se duva u pištaljku..
Comment
Comment