Ovo je za disciplinski postupak, gruba povreda kodeksa da Vam Brajkula kaže .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Skontao sam u medjuvremenu šta bi moglo biti. Znači Laza se koristi trikovima dobrim, mashallah.
A kad radiš dž je l to pro bono ili kako se zove slučaj koji radiš za dž zbog ugledaLast edited by Cassius Clay; 12-01-20, 23:12.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostBila bi fora da se Losmi javi i da objasni Brajku ova pravila oko advokature. Ne bi me čudilo, naš Losmile da se izdigne ka feniks iz pepela.
13.1. Advokata treba da preporučuju stručnost, sposobnost, uspeh, ugled i poverenje koje je stekao svojim radom i ponašanjem.
13.2. Advokat ne sme da nudi svoje profesionalne usluge, niti da stiče klijente reklamom, nelojalnom konkurencijom, na nečastan ili na drugi nedopušten način.
Radi se o Kodeksu profesionalne etike advokata.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post13. Odmerenost
13.1. Advokata treba da preporučuju stručnost, sposobnost, uspeh, ugled i poverenje koje je stekao svojim radom i ponašanjem.
13.2. Advokat ne sme da nudi svoje profesionalne usluge, niti da stiče klijente reklamom, nelojalnom konkurencijom, na nečastan ili na drugi nedopušten način.
Radi se o Kodeksu profesionalne etike advokata.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post13. Odmerenost
Radi se o Kodeksu profesionalne etike advokata.
A ako mi zatreba (ne daj boze) neki advokat, kako da ga pronadjem?
Comment
-
Evo nam ga naš Brajkula. Ja kad nekoga fiksiram tomahavkom od ovih komukriminalaca, on dolazi da me zastupa. Vadi istorijat postova sa foruma. Sudija će videti odmah da se radi o ludaku. Ublažena kazna, neki lekići, tamo onamo, i sloboda brže nego što bi trebalo.
A sve to uz pomoć advokatske kuće Juventino Brajkulovski
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKad koristiš velika slova onda može.
Originally posted by mmajstor View PostInteresantno.
A ako mi zatreba (ne daj boze) neki advokat, kako da ga pronadjem?
Comment
Comment