Zvezda ima 9 domaćih igrača, tako da ne znam o čemu pričate: Kuridža, Davidovac, Čović, Lazić, Dobrić, Simanić, Štimac, Kuzmić, Jovanović. Plus i Jenkins ima srpski pasoš.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostZvezda ima 9 domaćih igrača, tako da ne znam o čemu pričate: Kuridža, Davidovac, Čović, Lazić, Dobrić, Simanić, Štimac, Kuzmić, Jovanović. Plus i Jenkins ima srpski pasoš."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Zvezda do pre dve sezone nije nesto puno odskakala po tom pitanju i mislim da je imala samo pet stranaca
Sada je njihova cena daleko veća ( sem Mitrovića zbog povrede) nego tada ...
Comment
-
Jel ima topik kosarkaska pravila? Da dva forumasa Deki i mmmmajstor objasne kako kad je jedan igrac u autu a drugi unutra, i oba imaju kontakt sa loptom, pripadne ovom sto je autu lopta. Molim vas, zeleo bih da vidim to objasnjenje )) Hvala3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostZvezda je sezonu 16/17 koja je možda i najbolja zvezdina sezona , počela samo sa Čarlijem koji ima srpski pasoš i Milkom (CG) ...tek kasnije su došli Tomson i Wolters .Samo što su tada domaći igrači bili Jović , Dangubić , Luka , Gudura , Kuzmić , Simonović ...sve reprezentativci .
Sada je njihova cena daleko veća ( sem Mitrovića zbog povrede) nego tada ...Last edited by Grof; 11-01-20, 12:19.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostJel ima topik kosarkaska pravila? Da dva forumasa Deki i mmmmajstor objasne kako kad je jedan igrac u autu a drugi unutra, i oba imaju kontakt sa loptom, pripadne ovom sto je autu lopta. Molim vas, zeleo bih da vidim to objasnjenje )) Hvala
Cak je i Kuzma to zamijetio ali tvrdoglavi Losmi ne odustaje...
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostPa ja ne znam koliko jos treba da ti se objasnjava da bi shvatio da covek koji drzi loptu sa dve ruke i ne ispusta je, treba da izgubi loptu ukoliko bude u autu.
Cak je i Kuzma to zamijetio ali tvrdoglavi Losmi ne odustaje...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTi imas Kuzmu, a ja sudije, kosarkasko znanje i britku pamet. Grofe, ti si sudija, reci ovim kosarkaskim diletantima da sam u pravu.
U najmanju ruku je ovo moralo da bude podbacivanje jer su oba igraca u istom trenutku imali kontakt sa loptom koja je bila u autu, a nikako nije trebalo presuditi u korist Asvela.Last edited by mmajstor; 11-01-20, 13:02.
Comment
-
Originally posted by Grof View PostLepo je nedavno citirana izjava Milojevica. Parafraziram - nema domacih igraca koji imaju kvalitet i OK cenu. Kada bi neko imao 15+ miliona, mogao bi reprezentaciju da sastavi od domacih igraca (pod uslovom da hoce da igraju u ABA, tj. u Srbiji) koji su igrali ili igraju u EL (bez trenutnih NBA igraca), uz ogradu da su neki Grobari, a neki nasi (vecina), ali bi to bio opasan tim, sa rupom na 4 koja bi mogla da se popuni uz pomenuti budzet.
Comment
-
Vidim ja da nas Cigani projektuju kao glavne favorite.
Zapravo smo cetvrti, samo za razliku od Buducnosti i Cedevite dobijamo male meceve pa nas to projektuje ispred njih.
Partizan ima snage samo da 30 minuta bude bolji ili ravnopravan od konkurenata. U poslednjih 10 minuta udje voda u usi.
Slicna prica kao i pre 7 godina kada su akteri imali zamenjene uloge, samo Zvezda za razliku od tadasnjeg Partizana igra Evroligu i legitiman je kandidat za top8. Bitno im je samo da upadnu u PO, ne moze ni Sakota da ih spreci da osvoje ABA-u.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZnaci ti hoces da kazes da sudija nikad ne gresi? Ovo ostalo bolje da ne komentarisem.
U najmanju ruku je ovo moralo da bude podbacivanje jer su oba igraca u istom trenutku imali kontakt sa loptom koja je bila u autu, a nikako nije trebalo presuditi u korist Asvela.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostKaže Drakon da je mrtva lopta
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.