Originally posted by Stojanče
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Stojanče View PostKreće novi sportski kanal
https://www.danas.rs/sport/krece-novi-sportski-kanal/
Joj moraću izgleda ponovo da jurcam za linkovima da bih gledao Zvezdu u Evroligi.
Najverovatnije će prenositi i Partizan u Evrokupu.
Ja sa 7 SK i 5 Arena da vijam novi kanal da bih gledao Zvezdu ili Partizan. Pa jebem vam baš mater i jednima i drugima.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKlasično preganjanje između Srbije/Telekoma i Amerike/CNN/SBB/N1/SK/Nova S koje je samo na štetu gledalaca.
Ja sa 7 SK i 5 Arena da vijam novi kanal da bih gledao Zvezdu ili Partizan. Pa jebem vam baš mater i jednima i drugima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostTako je Dekarde!
E neće me naterati da pređem kod njih, evo im ga na.
Snaći ću se ja.
Pa tu imas samo sendvicarske televizije.
S obzirom da su nasli kombinaciju da integrisu oba sportska operatera (sk + arena) u sendvicarsku Supernovu, a drugima kao sto je sbb se to ne dozvoljava jedino sto im je preostalo jeste da naprave novi kanal. Sve ti je ovo rezultat toga da vlast hoce potpuni monopol u medijskoj sferi. Ja sam na SBB a jurim linkove za Arenu.....tj ne jurim ih nego ih imam u Kodiju.Last edited by mmajstor; 29-11-19, 10:49.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Post
Pa tu imas samo sendvicarske televizije.
S obzirom da su nasli kombinaciju da integrisu oba sportska operatera (sk + arena) u sendvicarsku Supernovu, a drugima kao sto je sbb se to ne dozvoljava jedino sto im je preostalo jeste da naprave novi kanal. Sve ti je ovo rezultat toga da vlast hoce potpuni monopol u medijskoj sferi. Ja sam na SBB a jurim linkove za Arenu.....tj ne jurim ih nego ih imam u Kodiju.
Da te usmerim: Kada sam uzeo paket, dobio sam šta saam hteo AS, SK, eurosport, CZtv, kanale za UFC i boks, Fox paket, grupu kablovske sa discovery, NG. Wiasat explorer,traveler, animal planet...tu su kao obavezan prilepak i kanali sa nacionalnom frekvencijom i N1 (pink i to svašta u paketu ali ne gledam) ALI svakako supernova nije samo sendvičarska televizija paket. Internet im je sasvim zadovoljavajući, stabilan i brzina omogućava i posao da završavaš od kuće. Šta bi ti više hteo?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMožda je mislio na SOS kanal i TV Partizan kao sendvičarske televizije. To je onda ok.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Comment