Originally posted by Dubiozni goblin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Cisto informativno. Ove godine sam odbio tri različite osobe koje su mi ponudile mesto moderatora na PDF kosarci. Nakon toga sam dobio tri ili četiri bana od jedinog moderatora na tom PDF-u. Čudno je to da te admini poštuju i nude veće ingerencije, a budes sasecen od strane jedinog moderatora, na kraju ispade, potpuno nebitnog, marginalnog i limitiranog podforuma.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostCisto informativno. Ove godine sam odbio tri različite osobe koje su mi ponudile mesto moderatora na PDF kosarci. Nakon toga sam dobio tri ili četiri bana od jedinog moderatora na tom PDF-u. Čudno je to da te admini poštuju i nude veće ingerencije, a budes sasecen od strane jedinog moderatora, na kraju ispade, potpuno nebitnog, marginalnog i limitiranog podforuma.
Ovo mesto mora da ima bar jos jednog regularnog moderatora ili da se ukida.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View Post
Ovako Kronos kad uzme pravilnik u sake da vidi sta moze da ti prisije
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostGlave su vruce , polako i ja sam malo spavao ali ne mozemo nista sa medjusobnim prepucavanjima, veceras u Pionir da goribi da izvucemo mec pa videcemo dalje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostDok sam ja bio forumski Don Kihot većina istomišljenika je odabralo da cuti. To sto mi stižu poruke podrške, iskazivanja istih stavova i slično ne sluzi pimpeku. Macujte se ako želite, dobicete podrsku I nista vise. Ja cu "da se peglam sam".
Ili sto bi neki rekli - ovaj covek je neunistiv. Ili neki drugi - Jednom ga ubijes a on hoce opet
Originally posted by Dubiozni goblin View PostCisto informativno. Ove godine sam odbio tri različite osobe koje su mi ponudile mesto moderatora na PDF kosarci. Nakon toga sam dobio tri ili četiri bana od jedinog moderatora na tom PDF-u. Čudno je to da te admini poštuju i nude veće ingerencije, a budes sasecen od strane jedinog moderatora.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Post
Ili sto bi neki rekli - ovaj covek je neunistiv. Ili neki drugi - Jednom ga ubijes a on hoce opet
Jos je cudnije da odbijes moderatorski posao, a onda vrsis pritisak na moderaciju. Cudna si ti sorta.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostU skladu sa tvojom nekulturom."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJa i dalje ocekujem od tebe neki post na temu kosarke.
Comment
Comment