Originally posted by dekkard
View Post
Drugo, ovoj drzavi sam platio sve. Radim samostalno i vec sam sigurno tebe presisao da me ne mozes stici da zivis jos toliko, a slozices se nije malo. Nisam kao ovo tvoje bozanstvo krao od drzave i dan danas krade!!!
Sad, sto tebe lupaju toliki kompleksi kada ti nista nisi dao ovoj zemlji? Evo mozes ovde da se pohvalis koji je tvoj dorinos!!!??? Sto navijas za Zvezdu? Sto bi dao dupe Covicu da Zvezda bude prvak??? Sto si kosarkaski pismen da kazes da je Felipe i Alimpije nesto dobro za klub???
Mislim, da li te neko voli uopste na ovom forumu sem mene? I takvog mene, sto sam te zvao dva puta na demonstracije u BG i odbio si pod tim da ti je prazna baterija...ili sto sam te zvao kod mene kuci da te ugostim a ti me prijavljujes i to kod Kronosa??? Prijavljujes me, a posle se sa mnom dopisujes??
Gde se vidi ta tvoja pamet, pismenost, inteligencija..bilo sta??? Evo cekam da vidm tvoj odgovor. Necu dalje da te sputam, posto si mi na ziher u bilo kom polju da se suprostavimo. Da je neko drugi, ali ti tu bas nemas sta da trazis.
Blejim na netu zato sto mi se moze. Sto 100% posla obavljam na internetu i sto radim sa ljudima sirom SVETA. Volim da pisem o kosarci, ali ovde ocigledno malo vas zeli da prica o kosarci, vec se bavite patkometrijom. Ne budi zavidan!!!
Evo braderu, prijavi me jos jednom. Ubedjen sam da me Sarac nije nijednom prijavio, a ti koliko si puta?
Comment