Pet olimpijskih zlata nije vredno kao jedna titula u BBL-u, selektorov nedosanjani san. Doduše, i zlato mu je nedosanjani san.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma palamude, danas mu rodjendan a ni to ne znaju...Tuga od svedoka..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Možda navijačima Bajerna, navijačima Srbije jeste.
Uostalom Srbija je jedna od dve košarkaške najveće reprezentacije ikada i košarkaški udžbenik a Bajern je velesila u fudbalu.
Originally posted by LosmiSK View PostDejo je napravio pola repke i EL. Salo je napravio...leskovacki ustipak za prvi maj.
Lepo..Last edited by Chiwwi; 26-08-19, 17:37.
Comment
-
Ne emotivno,nego kvalitativno.
Emotivno tebi može i upiškena plastična kofica peska da vredi milion evra jer te podseća na detinjstvo, a ona ne vredi ni 50 dinara.
Pet turnira od dve nedelje ne mogu da se porede sa jednim takmičenjem koje traje 10 meseci, to je surova činjenica.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMa palamude, danas mu rodjendan a ni to ne znaju...Tuga od svedoka..
Comment
-
Ma Radonja je ispendrecio selektora u direktnom duelu plus mu uzeo posao. Slucaj zatvoren3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View Post3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Emotivno, kvalitativno, istorijski, crno-belo ili obojeno Reprezentacija Srbije je bolja od bilo čega što je moćna država Nemačka ikada imala u košarci.
Olimpijske igre i košarkašku bundes ligu uopšte neću ni da poredim po kvalitetu jer želim da se blamiraš još malo i da nastaviš da me ubedjuješ u kvalitet magične Nemačke košarke.
Od kad je to Bajern u košarci reper za bilo šta?
Oni su u košarci manji klub i od Partizana u fudbalu, samo para imaju više..
Ajde nastavi, super se zabavljam.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostNadam se da troluješLast edited by dekkard; 26-08-19, 18:16.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
I ta zlatna medalja bi bila ništavna u odnosu na osvojeno prvenstvo u gluposti i neznanju na forumu, jer je baš oštra konkurencija.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostJeste vala Covic dobra vila ga je spasio.
Ona empatija hodajuca.
Nije ga sigurno doveo jer vise nije imao koga poslije niza neuspjesnih pojedinaca i zbog toga sto je Radonja sa jednim prosjecnim timom Buducnosti biljezio solidne rezultate i stekao neku afirmaciju u ligi,i nije bio skup prije svega.
Nasao bi Radonja svoj put i bez Covica.
A sto se tice Duleta Vujosevica to mi je veoma drag trener,o njemu sve najbolje mislim sa strucne strane.
Malo je temperamentan,imao je neke ispade ali covjek je legenda kosarke i tu nema price.
F4 EL sa onim timom,nemoguca misija.
Većina navijača kkcz bi oterala Radonju najkasnije posle Cibone... Tako je bilo i ko god tvrdi drugačije, ne govori istinu. NČ se nije složio, ostalo je istorija.
Uvek sam u Pioniru pa znam o čemu pričam
Dejo je postao Bog za navijače tek kad je dobio Duleta u PO a tada je postao i trener...
Ne znam samo šta će Dejo u priči o Saletu???
Sale je napravio nekoliko "čudnih" poteza u selekciji... ima dosta "zanimljivih" stvari oko igre, uloge igrača... Valjda su to pripreme pa je zbog toga tako???
Brzo će početak SP pa ćemo videti
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
Comment