Originally posted by colke995
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Gde je i kada bilo koji predsednik bilo kog kluba izasao i rekao za svakog pojedinacnog igraca koliki mu je ugovor i kolika mu je plata?
Svake godine se odrzava skupstina na kojoj se mogu cuti zbirne cifre budzeta, koliko je prethodni ispunjen, kolika su dugovanja...
Evo za ovu sledecu godinu je najavljen bruto budzet od 6-6,5 miliona. Po meni sasvim dovoljan podatak.
A sad mene zanima koliki je bruto budzet ovih sto se interesuju za nas budzet? Mozete li mi reci makar pribliznu cifru za bilo koju godinu u prethodnih 20 sezona?
Najljubaznije bi molio za bilo kakav odgovor da bi mogli da polemisemo koliko je realna cifra koju kazete. Mada znam da nema sanse za bilo kakvom brojkom. To je tamo omerta. Samo BAT ponekad proviri
Comment
-
Evo i strucnjaka. Kakav je to NETO budzet nisam ziv da cujem kako to izgleda. pise covek, ne zna ni sta pise, ali zna da je najavljen budzet od 6-6.5m, to su verovatno najavili ovi sa RSB-a pa nam on dalje prosledjuje. Stvarno ovo trolovanje je neki level Kupera sa suprotne strane.
Naravno da ce i KKP imati solidan budzet, i to je to..kraj zajebancije sns i ostalih palamuda. Opet ce ih naloziti kako se radi u jihovom nteresu, bicete drugi,samo nemoj zvalavom da pevate...
Moj predlog kkp jeste da na prvom mecu pevaju, bukvalno ceo mec ACO SRBINE!!! E onda verovatno mozda vas vrati u EL..i to pevajte cele sezone3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostCene iz novina? Ma zajebavas? Kurir, Blic i ostala sranja?
Kad ste tako transparentni, gde je gazda da izadje i kaze, ok placamo Browna recimo 700 000 za godinu?
Nisam znao da transparetnost se plasira kroz internet portale i novine.
Comment
-
Ne kolega, Bruto budžet j skraćeno od brutalno veliki budžet u inat komšjama i BokanuSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Postbruto budzet je budzet celog kluba (ukljucujuci i fmp), a neto pretpostavljam da ljudi obelezavaju deo tog budzeta koji ce otici na plate.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostRealno je da klub kome su medijski sponzori izmedju ostalih Srbija Danas i Srpski telegraf za transparentne izvore smatraju Kurir i Blic a da se Sluzbeni glasnik koristi Informer, ako mi ne verujes proveri APR.
Originally posted by Ganac View PostNegde ranije sam već napisao da će vrednost ugovora (prava) da se sazna kada pokuca BAT-a na vrata, sve ostalo su spekulacije.sigpic
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostNepristojno je piljiti u tuđi novčanik. Mi smo naše šuške pošteno zaradili, imamo gi toliko da ne mož' gi prebrojimo. Ima bre da gi trošimo kako mi oćemo.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostCene iz novina? Ma zajebavas? Kurir, Blic i ostala sranja?
Kad ste tako transparentni, gde je gazda da izadje i kaze, ok placamo Browna recimo 700 000 za godinu?
Nisam znao da transparetnost se plasira kroz internet portale i novine.
Zar svaki put moramo čekati Klobučar rješenje?
Comment
-
Uskoro opet kreca igra partizana i cetnika o trosku gradjana Srbije, bice hleba i igara za oba tima sa jedno 15 +stranaca u obe ekipe3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment