Je li pa koliko ste to platili Kirilenka, može neko razjašnjenje oko toga, a?[emoji41]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostJe li pa koliko ste to platili Kirilenka, može neko razjašnjenje oko toga, a?[emoji41]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostJe li pa koliko ste to platili Kirilenka, može neko razjašnjenje oko toga, a?[emoji41]"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
A zašto je danas Čović i sazvao KZN? Znalo se i bez obraćanju javnosti koga krivi za zadnje posrtanje, ako se to tako može nazvati.
Pizdili ste svojevremeno na Duleta kad vas ničim izazvan pomene i uzme u usta. Govorili kako je zadojen mržnjom prema vašoj strani, a kako današnje obraćanje da kategorizujemo?
I celu hajku oko navodne tuče i nediscipline u svlačionici potekla je iz Informera, a dobro znamo kom taboru pripada njihov veliki ŠEF.
Za skrnavljenje pehara apsolutno ima prava da se pobuni tražeći da se daju imena "glavnih glumaca", za ostalo mislim da ne potiče iz kuhinje KK Partizan.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostA zašto je danas Čović i sazvao KZN? Znalo se i bez obraćanju javnosti koga krivi za zadnje posrtanje, ako se to tako može nazvati.
Pizdili ste svojevremeno na Duleta kad vas ničim izazvan pomene i uzme u usta. Govorili kako je zadojen mržnjom prema vašoj strani, a kako današnje obraćanje da kategorizujemo?
I celu hajku oko navodne tuče i nediscipline u svlačionici potekla je iz Informera, a dobro znamo kom taboru pripada njihov veliki ŠEF.
Za skrnavljenje pehara apsolutno ima prava da se pobuni tražeći da se daju imena "glavnih glumaca", za ostalo mislim da ne potiče iz kuhinje KK Partizan.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostA zašto je danas Čović i sazvao KZN? Znalo se i bez obraćanju javnosti koga krivi za zadnje posrtanje, ako se to tako može nazvati.
Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ovo sad je gore nego za vreme Duloa, a mislio sam da je to nemoguće. A tek što je paradoks da taj isti Dulo podržava Čovića u borbi protiv vlasti.
Ali rečenica "Partizan za nas nikada neće biti neprijatelj nego samo sportski rival." Kultura, gospodo, iznad svega, kultura!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCovicu nedostaje Vujosevic."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostZvao Vujosevica za broj njegovog psihologa al mu nije dao [emoji23][emoji23][emoji23]Last edited by kronostime; 26-02-18, 20:35."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment