Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kuperu, da nastavim ovde i ne gušim temu koja nije predviđena za to.
Dakle kažeš da je ustaljena praksa da se plaća klubu kroz platu igrača (NBA), da li to zbog Kraljevčanina koji vam je godinu dana plaćao (ili dve) dva miliona dolara iz svog džepa jer je insistirao na odlasku u NBA (Krstić). Dakle da li na osnovu toga iznosiš svoja iskustva o plaćanju odštete klubu kroz platu igrača?
P.S. Jadni mali, simpatični...koliko imate sponzora? KKCZv je u eri vladanja DOSa a kao vrh Tadića imala "0" sponzora u jednom trenutku a u rosteru su bili Balaban, Drča, dežmekasti Majls....imali smo i bolje sastave ali je tada jedan čovek dao 4 miliona evra transparentno -Vučićević a vas još neki zvezdaši sada sponzorišu osim Vučića koji vam preko Ostoje, kuma ubacuje lovu i Jevrosimovića ste dobili dobrovoljom prisilom da vas sponzoriše. Koliko ste vi uništeni od strane države a d Zvezda nije uspela da vam uzme ni jednog igrača a vi ste takvi jadni i nikakvi uzeli Zvezdi projektovanu prvu četvorku (reći ćeš da je on na pozajmici ali to vređa inteligenciju i tvoju i moju, tako da nemoj). Uvek ste bili režimski klub i uvek ste otimali.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostJedva cekam da vidim novog Magzi Bogsa u EL.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pa naravno da su bili rezimski klub oduvek
Danilo je doveden zbog svojih menadzerskih sposobnosti. Ako je i malo na oca KKP u naredne 2 najvise 3 godine osvaja EL.
Cenim da u odboru KKP ima vise SNS-ovaca(onih pravih iskrenih) nego na nekom stranackom skupu.
Nada je dublja nego strepnja, ali ocekujem da od sledece sezone (hehe) KKP ubaci i SNS u naziv zbog reklame. Glupavo je da najveci sponzor ne bude i u imenu. Pa nisu tu vucic, kijanovic, nedic i ostojic za dzabe. Kad vec rade bez novca red je bar reklamu da imaju
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJa ne čekam, već mi se želudac steže i "uvrće"."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKuperu, da nastavim ovde i ne gušim temu koja nije predviđena za to.
Dakle kažeš da je ustaljena praksa da se plaća klubu kroz platu igrača (NBA), da li to zbog Kraljevčanina koji vam je godinu dana plaćao (ili dve) dva miliona dolara iz svog džepa jer je insistirao na odlasku u NBA (Krstić). Dakle da li na osnovu toga iznosiš svoja iskustva o plaćanju odštete klubu kroz platu igrača?
Kako Dončić iz svog džepa (naravno u dogovoru Dalasa i RM) plaća Realu 1.35 miliona od svoje plate, tako su i Krstić i Veseli i svi oni koji odlaze iz Evrope, a imali su važeće ugovore pre dolaska u NBA.
Što se Krstića tiče, on je bio kasna 1. runda drafta i oni dobijaju plate iz tabele. Tu 20 i neki pikovi imaju neki minimum, tih godina manje nego sad, i za njih je veliko opterećenje da odvajaju za obeštećenje klubu.
Npr. dončić kao 3. pik ima prosečnu platu od oko 5.5 miliona i njemu nije problem da od toga 3 godine po 450k ide na adresu RM, dok 24. pik ima platu od 1.5 miliona i za njega je 450k mnogo.
Tako je bilo kod Krleta. On je očekivao da će KKP spustiti obeštećenje, KKP je davno odredio cenu i to je prošlo kako je prošlo. Kasnije je on zaradio dosta više.
Comment
-
Najgore je kad sam poveruješ u mit o sopstvenoj veličini i posebnosti
Kadinjača, partizanština, DV (kkp) kao jedina opozicija AV-u... I još stotinu budalaština u koju su poverovali mnogi , ne samo navijači kkp-a
Kad postane jasno da je to prazna priča, neko prizna a neko nastavlja da nadograđuje mit još luđim varijantama
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSto? Ima da ga preskacu centri ko kozlic i to bez faula u napaduSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNeće samo centri i zbog toga mi se i uvrće želudac...kada ga dohvati Ljulj ili kada krene Rodrigez punim trkom ima Fićko da otkasa u svlačionicu (ne kao Beron brzo jer mu kratke nogice ne dopuštaju) ali se nadam da će posle toga naprasno da ga angažuje kakav klub iz Moldavije ili Kazahstana (ako se igra basket tamo)...
Ima i tamo trenera zvezdasa
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostNe, objasnio sam ti.
Kako Dončić iz svog džepa (naravno u dogovoru Dalasa i RM) plaća Realu 1.35 miliona od svoje plate, tako su i Krstić i Veseli i svi oni koji odlaze iz Evrope, a imali su važeće ugovore pre dolaska u NBA.
Što se Krstića tiče, on je bio kasna 1. runda drafta i oni dobijaju plate iz tabele. Tu 20 i neki pikovi imaju neki minimum, tih godina manje nego sad, i za njih je veliko opterećenje da odvajaju za obeštećenje klubu.
Npr. dončić kao 3. pik ima prosečnu platu od oko 5.5 miliona i njemu nije problem da od toga 3 godine po 450k ide na adresu RM, dok 24. pik ima platu od 1.5 miliona i za njega je 450k mnogo.
Tako je bilo kod Krleta. On je očekivao da će KKP spustiti obeštećenje, KKP je davno odredio cenu i to je prošlo kako je prošlo. Kasnije je on zaradio dosta više.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zato što ne mogu koga hoće.
Igrači imaju ugovore i klubovi traže obeštećenja.
I ne mogu da plate preko 650k, takva su pravila.
Na igraču je da pokrije razliku, ili jednostavno da sačeka da mu ugovor istekne.
Drugi primer:
Alex Abrines of Barcelona has come to terms with the Thunder on a three-year deal that will pay him $18 million. He has a buyout of two million euros, which the Thunder can cover $650,000 of, per NBA rules. That leaves Abrines to cover roughly $1.5 million American out of his own pocket. But he wanted to come to the NBA and the $6 million per season should help him recoup that buyout loss.
Comment
Comment