To samo kod Srba ima,umesto da ti bude drago sto cemo imati dva predstavnika u EL,ovde se pobiste da Partizan slucajno ne udje u evroligu. Ne brinite,nece se to desiti,sem ukoliko Vucic ne potpise priznanje Kosova pa nam daju iz Evrope jos malo igara.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostTo je vaš stari, komunjarski manir da nezasluženo dolazite do određenih pozicija, titula za zelenim stolom, evo sada i potencijalne mogućnosti da igrate takmičenje koje ne zaslužujete, ni po kvalitetu, ni po rezultatu, ni po čemu.
Uvek smo mi bili pošteniji od vas,neuporedivo, mi smo pravi primer kluba koji održava sportski duh koliko god je to moguće u ovim modernim vremenima. To je deo vaspitanja i sistema vrednosti koji je duboko usađen u jedan jedini gradski i gospodski klub čije je ime Crvena Zvezda.
Originally posted by dekkard View PostUvek smo mi bili pošteniji od vas,neuporedivo, mi smo pravi primer kluba koji održava sportski duh koliko god je to moguće u ovim modernim vremenima.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment