Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Победа View PostДраго ми је да пратиш помно ЕЛ ове године. Нешто те не виђам да коментаришеш ЕК овде на форуму. Интересантно“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Clash View PostKeni brate, jes drugi forum al mojne reciklaže Darkapfc.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View Postsandu, dve pobede su misaona imenica, veliko pitanje se postavlja za tu jednu.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma dogovoreno još pri prelasku Gudure da nas ove sezone pušte u BG...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMislis da ne mogu ni jednu da ubodu. A ona poslovica o covravoj koki? Mora da im se da makar na to jedna...sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMa dogovoreno još pri prelasku Gudure da nas ove sezone pušte u BG..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostZoc ko Murinjo - protiv Zvezde mu je dovoljna i klupa, nek` se nosioci odmoreSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostIskreno mislim, jedino ako ih pravilo corave koke izvuce, ostavljam "mozda" za neki Milano, Bamberg ili Efes, ostalo je mrka kapa.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIzgleda samo do tebe...Murinjo= Venger?
Ili ti koristiš
[ATTACH=CONFIG]15490[/ATTACH]
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJel' ovo?
[ATTACH=CONFIG]15489[/ATTACH]"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
Comment