Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostJbg prodaju ljudi svake godine po igrača za cirke sumu 4 miliona eurića.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Comment
-
Bio, puno ko oko, redaru dao kartu. Objasnili su posle da zbog ogromne guzve redari uzimali karte da se ne ceka na onom ceslju, posle su morali da ocitaju svaki prodat bar kod
Moraće Čova opet delijama da deli sezonske i ajfonove.
Bar par hiljada klinaca debila dolazi zato što dolaze "najverniji"
Comment
-
Yup, jedino su navijaci koje je osnovao Arkan merodavni.
Radije bih da procaskam sa nekim iz Zulu Warriorsa ili Ultrasa - no sa Arkanovom bastinom."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
I ja sam bio na toj utakmici... ono nikad video nisam, dosao sat vremena pred utakmicu a uspeo da udjem tek 15 minuta nakon pocetka. Pola utakmice nisam ni mogao da vidim od kolicine ljudi ispred mene. Kakvo crno sedenje, morao sam da stojim sve vreme na stepenicama gore na vrhu. Juhu 23 hiljade ljudi... bilo, ne ponovilo se.
Comment
-
-
Originally posted by kronostime View Post
To su zaista maliciozni snimci, jadni likovi koji zaista ne misle dobro ne Zvezdi ili Partizanu već sportu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostA da li je mogće da se zbog "navale" uzmu karte a kasnije očitaju? Da li je moguće da se samo o prevarama misli? Zbog čega bi to radili, pa neće taj imaginarni broj i imaginarni navijači pomoći sa tribina svom timu.
To su zaista maliciozni snimci, jadni likovi koji zaista ne misle dobro ne Zvezdi ili Partizanu već sportu.
Cemu onda ovo naknadno brojanje glasova?
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKuda su usli navijaci ako ne kroz ove "brojace", komso?
Cemu onda ovo naknadno brojanje glasova?
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment