Mene Covic podsjeca karakterom na Mila Djukanovica, da imaju nesto ljudsko u sebi dje bi im kraj bio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kronostime View PostMilo je samo uspesniji Covic.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
https://www.mozzartsport.com/fudbal/...takmica/328838
Ovi naši zvezdaši koji došli na svadbu imaju stil oblačenja kuku lele. Zapazio sam i ranije to kod Radonjića i Boška Jankovića, a ni Kolarov ne briljira. Inače, Boško se ne menja. Gledajući slike svih žena može se reći da je Lolina najlepša. A i Biljanče blista.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostFMP Kapa dole Jovanoviću za pripremu utakmice. Uzimajući u obzir probleme sa povredama, pre svih visokih igrača, ovo je čudo. Da su kompletni iznacili bi Partizan i plasirali se u finale.
Videli smo na delu danas taj sudar mladosti sa jedne strane ; Gagic, Novica, Renfro, Jankovic protiv iskusnih Uskokovica, Djordjevica, Tomasevica,Popovica, na kraju mirna ruka iskusnih vukova koji su odigrali ko zna koliko ovakvih utakmica za odlazak na majstoricu.
Lako je Jovanovicu da dobije ovakvke utakmice jer je placen mnogo za razliku od kolege mu sa suprotne strane.
Ipak je KKP bio oslabljen neigranjem Zagorca koji je brutalno namerno povredjen na prosloj utakmici.
Comment
-
Opaki Đorđević je iskoristio to što su povređeni Radovanović, Šešlija i Rit. Pokazao je da je za klasu bolji od Radovanovića i Šešlije i da je nezasluženo imao skromnu mintažu u ABA ligi. Razbucao je Partizan u drugom poluvremenu. Bravo Stefane!
Comment
Comment