Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pustite provokatora..."otvara" se onaj ko se vodi kao vlasnik objekta a ne korisnik...
Patnja je to, neprebolna.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPustite provokatora..."otvara" se onaj ko se vodi kao vlasnik objekta a ne korisnik...
Patnja je to, neprebolna."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ma budalastina. Razrusti stare objekte, napraviti nove od gradskog znacaja za KKP I KKCZ i zavrsiti pricu o tome. Pionir jeste kultno mesto ali sve ima svoj pocetak i kraj. Nesto su videli i od Bokana hehe. Pravi kao neke stadione jbte, ovi madjari dali 9.5m za stadion u Baackoj Topoli, smejurija...Ovi nasi samo traze od dijaspore. Hala i dati joj jedino moguce ime koje jedan sportski objekat KKCZ moze imati!!!!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMa budalastina. Razrusti stare objekte, napraviti nove od gradskog znacaja za KKP I KKCZ i zavrsiti pricu o tome. Pionir jeste kultno mesto ali sve ima svoj pocetak i kraj. Nesto su videli i od Bokana hehe. Pravi kao neke stadione jbte, ovi madjari dali 9.5m za stadion u Baackoj Topoli, smejurija...Ovi nasi samo traze od dijaspore. Hala i dati joj jedino moguce ime koje jedan sportski objekat KKCZ moze imati!!!!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostRusi ti svoj Spens, Pionir mi ne diraj.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPustite provokatora..."otvara" se onaj ko se vodi kao vlasnik objekta a ne korisnik...
Patnja je to, neprebolna.
Ne bi me čudilo da krene priča kako će Grad pokloniti Pionir Zvezdi , kao neku gorančetovu Pokajnicu za sva zla koje je napravio Zvezdi (kk +fk)
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBice interesantno kako ce prosiriti Pionir koji je i sada pretesan za ovo sto ima stolica. Ja ne vidim resenje za dodatne tribine
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Grad to i treba da uradi za oba kluba ako cemo realno. Pa nek se otplacuje na ne znam koliko godina. Das plac i sve sto ide uz to a ti je gradis i otplacujes kroz neki povoljan kredit. Iz hale mozes doci do profita, koliko bi se davalo npr za druge hale to sakupis i dodoas jos i otplacujes. Jbga to tako ide, niko nedaje ciste pare3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostGrad je vec poklanjao Covicu, tako da me ne bi uznenadilo da mu pored drzavnih 10ak miliona godisne pokloni jos jednu halu, ili makar novi plac.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostGrad je vec poklanjao Covicu, tako da me ne bi uznenadilo da mu pored drzavnih 10ak miliona godisne pokloni jos jednu halu, ili makar novi plac.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment