Originally posted by StefanPG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pa kako baš Čović u svakoj čorbi mirodjija. Kada je bio aktuelan sukob sa Duškom svi ste govorili da je debeli Dukljanin najveće zlo i uzročnik i inicijator prepucavanja.
Nema odavno Vujoševića i opet se stvari u regionalnoj košarci nisu na bolje promenila. Šta više još su gnusnija i gora. I gle čuda opet Čovke glavni akter samo protiv drugog glumca - Bokana.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Al zive istine...Bokan...evo palim TV...samo sto nisam. Treba da naprave trougao..yostoja, bokan i coki a domacin novinari..sofro, dj vucicevic i tegeltija...to ne bi trajalo 10 minuta ali bi probilo svu gledanost.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAl zive istine...Bokan...evo palim TV...samo sto nisam. Treba da naprave trougao..yostoja, bokan i coki a domacin novinari..sofro, dj vucicevic i tegeltija...to ne bi trajalo 10 minuta ali bi probilo svu gledanost.
Comment
-
Vidim, počinje "novi" "stari" forum b92, kao počinju iz početka...privlače forumaše...fenomen sijalice će učiniti svoje jer su na "kao" novom forumu isti ljudi - moderatori, isti oni koji su i izazvali ili nisu reagovali na egzodus sa foruma (ja sam otišao svojevoljno, malo pre toga).
Želim im da potraju onoliko koliko i istina.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPa kako baš Čović u svakoj čorbi mirodjija. Kada je bio aktuelan sukob sa Duškom svi ste govorili da je debeli Dukljanin najveće zlo i uzročnik i inicijator prepucavanja.
Nema odavno Vujoševića i opet se stvari u regionalnoj košarci nisu na bolje promenila. Šta više još su gnusnija i gora. I gle čuda opet Čovke glavni akter samo protiv drugog glumca - Bokana.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostPa protiv koga će, kad je Budućnost poslednje dve godine u finalu ABA? Vas nema pa nema.
Ne bojim se ja za Čovketa. Da nema nikog zaratio bi sam sa sobom.
Ne znam ko mu je drmao kavez posle Niša i zašto onolika gostovanja po tv stanicama? Koju stranu priče hteo da dočara?
Послато са SM-A605FN уз помоћ ТапатокаLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 28-04-19, 17:43.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostBiće samo polako [emoji6]
Ne bojim se ja za Čovketa. Da nema nikog zaratio bi sam sa sobom.
Ne znam ko mu je drmao kavez posle Niša i zašto onolika gostovanja po tv stanicama? Koju stranu priče hteo da dočara?
Послато са SM-A605FN уз помоћ ТапатокаSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostVidim, počinje "novi" "stari" forum b92, kao počinju iz početka...privlače forumaše...fenomen sijalice će učiniti svoje jer su na "kao" novom forumu isti ljudi - moderatori, isti oni koji su i izazvali ili nisu reagovali na egzodus sa foruma (ja sam otišao svojevoljno, malo pre toga).
Želim im da potraju onoliko koliko i istina.
Comment
-
Kakva istina Ganac. Sta je bilo? Ma SK je super forum. Opustenost i bez pritiska. Mozda nema znanja globalno ali neki ljudi nadoknadjuju 10x hehe..Inace moderatori ne bi smeli visiti na vise foruma..bice izdajnika u to ne sumnjam.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostA što počinje novi, nije zadovoljan starim novi vlasnik? Je l' B92 nekada bio najposećeniji forum ili je to bio Burek?
Dokazali su samo da politiku kreira vlast pa makar i forumska a da je dijalog samo fikcija.
P.S. nisam Nebojša i nisu Bokan i Bokanovi....SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment