Originally posted by mark it zer0
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by belgrade_owl View PostČović: Rekao sam, kad je regularno nemamo šta da brinemo
Ovo kao da je Valter davao izjavu. Pa Coki, ti nista regularno u zivotu nisi uradio.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostNe bih ulazio u dublju diskusiju, ali ovo jednostavno nije istina. Raapitaj se još malo, ili se priseti vremena kad je gazda bio u FMP/Refleksu i kakve je poteze vukao. Verovatno zarad sniženja tenzija izmedju klubova i navijaca. Raspitaj se za odnos Delija i Čovketa, pa onda možemo da diakutujemo.
Comment
-
Da mu tata nije gazda kluba, realno, Evroligu bi mogao samo da sanja. Uz sve čestitke za igre u PO-u, ako bude drugi plej sledeće godine, biće to veliki Zvezdin hendikep u Evroligi.Last edited by mark !t zer0; 23-04-19, 16:16.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostDa mu tata nije gazda kluba, realno, Evroligu bi mogao samo da sanja. Uz sve čestitke za igre u PO-u, ako bude drugi plej sledeće godine, biće to veliki Zvezdin hendikep u Evroligi.
S druge strane, Filip je imao značajan doprinos za ovu titulu i to svakako treba uzeti u obzir prilikom sastavljanja tima za sledeću, EL sezonu.
Jedno je sigurno, imam dosta poverenja u Tomićev sud u pogledu izbora igrača, jer.je pokazao da ima prilično zavidan skauting i ume da izvuče maksimum od onoga čime raspolaže.Last edited by dekkard; 23-04-19, 16:44.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Pričam onako kako jeste bez želje da ulazim u neka prepucavanja na šta pokušavaš da me navučeš prvim delom posta. Slažem se sa tom konstatacijom ali potpuno nebitna za ono što sam napisao. A to je konkretan slučaj Filipa Čovića koji je ceo život igrao u tatinom klubu. Poseduje neki kvalitet ali je na nivou EL smešan, i da tata nije gazda, sigurno nikada ne bi igrao istu. Pa makar to bilo i u dresu Zvezde. To su činjenice. A drago mi je što veruješ u Tomića, ali me ne interesuje previše, samo sam upao da napišem realno stanje u slučaju Čović.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPričam onako kako jeste bez želje da ulazim u neka prepucavanja na šta pokušavaš da me navučeš prvim delom posta. Slažem se sa tom konstatacijom ali potpuno nebitna za ono što sam napisao. A to je konkretan slučaj Filipa Čovića koji je ceo život igrao u tatinom klubu. Poseduje neki kvalitet ali je na nivou EL smešan, i da tata nije gazda, sigurno nikada ne bi igrao istu. Pa makar to bilo i u dresu Zvezde. To su činjenice. A drago mi je što veruješ u Tomića, ali me ne interesuje previše, samo sam upao da napišem realno stanje u slučaju Čović.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Comment