Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Antona View PostOvo tek sad vidim. Vidim da si stari forumas i cudim se da ne shvatas da je ovo post za ban.
Sve je dozvoljeno ali nije dozvoljeno vredjanje ostalih forumasa.
Ja se Kuperu izvinjavam, nadam se da mi nece zameriti sto nisam banovao za ovo i za Daretov postYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
KomšoSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by Cooper View Post
Comment
-
Originally posted by notorious View PostJe li uporedio i namjernu Lazića sa nedosuđenim igračima Budućnosti u prvoj Šta ćemo s ulazom Fayea, kad mu 2 igrača kidaju ruku i dosude loptu za Budućnost. Uvijek objektivni PB, neki dan nas ovdje nazvao RSB forumom
Što se Fajea tiče, nadam se da je ok i da će igrati 5. meč.
A što se tiče plejofa u ove 2 sezone, Zvezda je izgubila 7 utakmica i, po mišljenju većine forumaša crveno bele boje, svih 7 posle velike otimačine. Ne zna se koja je veća. Nekako je utisak čitajući da je svaka naredna bila sve gora i veća.
Sa druge strane svih 7 je dobila pošteno, neretko uprkos sudijama.
Iskreno, da sam na vašem mestu, ja bih se zabrinuo da li poznajem sport koji pratim i krenuo sa nekim basket kursom for dummies.
Ili je u pitanju zavera protiv svega zvezdaškog, gde je Milo najjači, a Alek na samom dnu.
Sramite se pred forumašima iz regiona i bratske Crne Gore.
Vama na čast, ako ste je ikada imali.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostE naka si ti objektivan.
A što se tiče plejofa u ove 2 sezone, Zvezda je izgubila 7 utakmica i, po mišljenju većine forumaša crveno bele boje, svih 7 posle velike otimačine. Ne zna se koja je veća. Nekako je utisak čitajući da je svaka naredna bila sve gora i veća.
Iskreno, da sam na vašem mestu, ja bih se zabrinuo da li poznajem sport koji pratim i krenuo sa nekim basket kursom for dummies.
Ili je u pitanju zavera protiv svega zvezdaškog, gde je Milo najjači, a Alek na samom dnu.
Comment
-
Originally posted by Cooper View Post
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostE naka si ti objektivan.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostMolim vas da se ljudima ne lepi sramota i da se ne omalovažavaju sa pričom da ne poznaju sport koji prate i da nemaju čast. Nije to lepo Kuperu. Možemo drugarski komunicirati, meni koji sam gospodin je stran ovakav način komunikacije.
Ja mislio moj čovek, zdrav seljak kao što sam i sam a on tamo neki gospodičić...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostČek, ček....jesi li ti gospodin ili seljak? Kakve ti dezinformacije poturaš ovde?
Ja mislio moj čovek, zdrav seljak kao što sam i sam a on tamo neki gospodičić...
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostČek, ček....jesi li ti gospodin ili seljak? Kakve ti dezinformacije poturaš ovde?
Ja mislio moj čovek, zdrav seljak kao što sam i sam a on tamo neki gospodičić...
The seljak and gentleman"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment