Originally posted by Nemam_ti_kad
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Evo slusam Novosela, kaze da postoji optimalne sanse i za drugo mjesto u EL za iducu sezonu. Konkurenti su nam iz VTB i turske lige..Znaci da sacekamo i tamo playoff ishode. Po meni oni bi to mjesto najradije dali Galatasaraju zbog masovnosti ili Lokosima iz Kubanja. Nadam se da nece te ekipe uci u finala ovih liga.
Comment
-
Originally posted by hallucinogen12 View PostEvo slusam Novosela, kaze da postoji optimalne sanse i za drugo mjesto u EL za iducu sezonu. Konkurenti su nam iz VTB i turske lige..Znaci da sacekamo i tamo playoff ishode. Po meni oni bi to mjesto najradije dali Galatasaraju zbog masovnosti ili Lokosima iz Kubanja. Nadam se da nece te ekipe uci u finala ovih liga.
Comment
-
ABA moze dobiti ali sumnjam iskreno u Buducnost ako ispadne i ako su ulozile ogroman novac u igracki kadar i infrastrukturu...Galatasaray ima godinama unazad nestabilne finansije, turci su donji za kosarku i Dacka je ove godine bila smehotres...
Rusi nisu ni malo atraktivni, duga su putovanja, nemaju neku bazu navijaca itd....Zvezda i partizan mogu biti atraktivni iz ovog dela Evrope, mozda i Buducnost ali tesko..kazem..Nemci imaju problem npr ako Alba ne bude druga oni zasluzuju pozivnicu ali ako bude npr mesto uzeo Oldenburg, onda imati Albu i Oldenburg je smesno..citao sam i njihove navijace da su i oni svesni da nemaju pare ali i uslove za to...Albu zeli EL to je sigurno....kao i Pariz ali oni tamo imaju dugacak proces ispred sebe da naprave uopste kosarkasku bazu i sredinu....
Sta vise ja kad bih davao licencu rusima, mozda bih cak dao i Zenitu..zavisno ko uzme to mesto a bice verovatno Kuban ili Uniks..Himki teze malo ali ko zna...ali to su ekipe koje nisu atraktivne pre svega...
ABA liga mozda moze dobiti, ali ne vole oni klubove na drzavnim sisama bez kvalitetnog marketinskog uticaja na ostatak lige. Svakako bi mi bilo drago da pre uzme Buducnost nego partizan iz razloga sto je Buducnost ipak ulozila velike napore igranjem u EC I EL zadnjih godina..dok je partizan samo sramotio uglavnom srpsku kosarku pre svega u EC, jedne godine cak nisu ni igralia prosle godine su dobili WC za EC...
Alba, Zenit, mozda neki drugi rus pa tek onda ABA..sa tim da Alba uzme drugo mesto u nemackoj sanse rastu za neki ABA tim, ipak smo mi ovde kosarkaske nacije koje daju najvise NBA igraca uz francuze i spance...FRA prosto nema jos podlogu za dva tima u EL...a spanci su vec popunili broj..Last edited by LosmiSK; 19-04-19, 14:22.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSersei, Partizan je jos uvek ime u evropskoj kosarci, za razliku od vas,
Imali ste rezultate, ali trenutno ste na marginama i koliko god ti bio ostrascen moras napisati da je ovo sto sam ja napisao pre svega tacno....3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostVidi Hot Pie Ne kazem ja da smo mi ime. Samo ste vi vase srozali, veca imena su od vas Bosna,Split,Cibona, Vareze, Kantu,Limoz itd...pa ne igraju ni Evro Kup..sem Limoza dakako...
Imali ste rezultate, ali trenutno ste na marginama i koliko god ti bio ostrascen moras napisati da je ovo sto sam ja napisao pre svega tacno....
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostSramotna kazna. Linc koji su doziveli igraci i delegacija Zvezde nezapamcen je u kosarkaskim krugovima. Bruka i sramota.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Stefanje ispao najpametniji ovde sto se samobanovao od pisanja...neki upisi samo propagiraju mrznju i gluposti...Opustite se, to je kosarka..sutra ujtru vas cekaju isti problemi...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostStefanje ispao najpametniji ovde sto se samobanovao od pisanja...neki upisi samo propagiraju mrznju i gluposti...Opustite se, to je kosarka..sutra ujtru vas cekaju isti problemi...Last edited by kronostime; 19-04-19, 17:02."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostSamo da vise ne bude huliganstva , samo teren, ocekujem petu nadam se prstenu vec dole."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment