E vidis kako si nedosledan. Sve sto se u Beogradu desavalo je posledica proslogodisnjeg podzemlja Bokana i Aba lige. Sto se skandiranja Covicu tice i tih bljuvotina, covek nije bio u hali. Ne postoji dovoljno dobar odgovor i ja te razumem na gornje pitanje. Zasto MUP nije pozvao na informativni razgovor izgrednike. (sopstvene radnike). Pamtis Coviceve bljuvotine od proslog aprila a ne secas se kosarkaskog podzemlja iz Podgorice iz aprila prosle godine. Sve je ok. Normalno komuniciramo i barem na forumu nema zle krvi. Razumem tvoju analizu i osvrt na desavanja. Postujem sta si napisao. Pljuvanje i oni ekseri ko zna koliki su horor film za svaku sportsku manifestaciju. Veruj jedva cekam sledece godine da gledam Buducnost - Partizan u polufinalu PO . Ovde su ogromni interesi ugrozeni obostrano tako da je sve ovo i ocekivano. NIko normalan nece dozvoliti pljacku na parketu i brejk. Ako tako ostane onda Zvezda zbog prednosti domaceg terena dobija 3:2 Meni je zao sto Zvezda ne igra u najboljem sastavu zbog ozleda. Lepo je gledati rastrcanu Zvezdu na nacin na koji to nije radila celu sezonu. Buducnost je favorit ima bolji tim ali utisak je da je Goga apsolutno ustopovan ispod kosa i da buducnost nema snagu da osvoji ove godine Aba ligu. Umisljena kvazi elita oko Buducnosti brani pozicije, ponos, fabrikuje gluposti koje su deo zvanicnog kolorita u Crnoj Gori i na tom talasu jase. Ali dobro svako radi onako kako ume i zna.
Za kraj interesuje me tvoje misljenje ako dodje do pete utakmice iz tvog ugla imajuci u vidu april ove godine kakvo ponasanje navijaca u Beogradu ocekujes i da li ce takvo ponasanje biti zasluzeno?
Za kraj interesuje me tvoje misljenje ako dodje do pete utakmice iz tvog ugla imajuci u vidu april ove godine kakvo ponasanje navijaca u Beogradu ocekujes i da li ce takvo ponasanje biti zasluzeno?
Comment