Originally posted by Laki21
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostI tada sam se zgrazao i osudjivao, prestao sam ici ima par godina mada me je cerka nagovarala ove sezone da idemo...i za malo, mada ako se vise ikada desi, bice na "malim utakmicama".
Comment
-
Repeša se pravi malo lud. Zna on dobro kakva je ovde atmosfera i kakve su tenzije. Pa on i Pajović su se pre nekoliko godina pičkarali u toku utakmice. Repeša optužio njega da mu je pretio, a Pajović Repešu da mu je psovao pokojnog oca kao i klupu Budućnosti.
Comment
-
LosmiSk
Tako je to kada kosarkasko podzemlje uradi ono na onakav nacin prosle godine. Ludilo je u komentarima na CDM recimo o utakmici.Jeste najbolje 3-0. Mislim da igraci ne mogu gore da prodju u Podgorici od prosle godine, jer ako prodju eto pa neka zakatanace Moracu u cetvrtoj. Mislim da zvezdini navijaci sada vise mrze Buducnost od Partizana da je takva neka atmosfera. Mene licno pogadja samo te ne kosarkaske podzemne rabote, i zbog toga sam izrevoltiran i naravno podrzavam vruc docek sa tribina. Odnos Zvezda - Buducnost od prosle godine nema veze sa sportom, potrebno je vratiti mili za drago pa da se restartuju odnosi tj. da se sve vrati u sportske okvire. Mislim da je ovo za navek Bokanu i ekipi da ne kradu vise. Doduse nervoza cini cuda pa je moguce da podzemlje u svojoj ludosti nastavi proslogodisnji pir.
Comment
-
Sve se slazem sa tobom, sem da ce ovo prestati... Ovo je tek pocelo, nebitno kad ce se zavrsiti...a okviri nisu samo sportski vec idu i dalje..sve u svemu zalosno...Moglo imse vratiti i na drugaciji nacin, videcemo njihovu reakciju. Meni je iskreno zao, ne napadam ja samo te ljude nase , vec i njhove, partizanove..to vise nema veze sa sportom..ali ajde ziduvace se i onda opet bek u rijaliti...Samo kazem da ce ovo imati i vece posledice nego sam sportski teren..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Jos uvek sve ovo stavljam u okvir sport- sportsko podzemlje. Ocigledno da mnogi ovo svrstavaju u politicki okvir ali grese. Stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Nelegalna radnja sportsko podzemlje u sadejstvu sa odredjenim establisment strukturama je prosle godine dopustio da se kosarkasi Zvezde osecaju nebezbedno. Upravo te strukture treba zigosati i ukazivati na to. Nema politika direktne veze sa ovim. Mnogi bi voleli da preliju pricu na politicki teren i to jeste opasno. Licno ne dozivljavam to tako.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostJos uvek sve ovo stavljam u okvir sport- sportsko podzemlje. Ocigledno da mnogi ovo svrstavaju u politicki okvir ali grese. Stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Nelegalna radnja sportsko podzemlje u sadejstvu sa odredjenim establisment strukturama je prosle godine dopustio da se kosarkasi Zvezde osecaju nebezbedno. Upravo te strukture treba zigosati i ukazivati na to. Nema politika direktne veze sa ovim. Mnogi bi voleli da preliju pricu na politicki teren i to jeste opasno. Licno ne dozivljavam to tako.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Slazem se, samo uz to za ovo treba jasno detektovati krivca a to je Bokan i njegovo sportsko podzemlje. NIko nije veverica i niko nece dozvoliti da ga kradu na oci. Pa neka javnost u Podgorici priupita Bokana za neke stvari. Ping pong je nedopustiv.
Comment
-
Samo da dodam da je finale ec za sat vremena i da komsije pomno prate igru Valensije. Posto ako oni dobiju, kako kaze limar..igrace EL sledece godine.. eto im jos jedne nade3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment