Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Delija86 View PostRazmutio Nolan onomad
Inače, mora se izbegavati sprdati sa protivnikom jer karma je kurva...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Više nema sprdnje, samo oštro, po zasluzi. Prošle sezone su bili dočekani u finalu kao sportski prijatelji, i usledile su sve besramne radnje više puta opisane. Neće više biti takve greške.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostTa trojka Nolana je od ogromnog značaja, pogotovo ako se uzme večera Ciboninih predstavnika i Partizanovih, malo slavlje koje je kasnije pokvario Nolanče...
Inače, mora se izbegavati sprdati sa protivnikom jer karma je kurva...
Ja cu da ispregovaram kod mama Milke za doping igraca i u Cvetexu za dresove.Last edited by kronostime; 13-04-19, 20:36."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostViše nema sprdnje, samo oštro, po zasluzi. Prošle sezone su bili dočekani u finalu kao sportski prijatelji, i usledile su sve besramne radnje više puta opisane. Neće više biti takve greške."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSportski pobedili u drugoj u Pioniru, preselili seriju u Moracu - ostalo je istorija.
Nego, druga stvar mi je privukla pažnju, kako smo se oslobodili onog psihoa Stefana Jankovića, i još uzeli za njega 200k. Majstorski.[emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPrva otimačina je bila na prvoj utakmici, ali sve će to pokriti snegovi, šaš i mulj.
Nego, druga stvar mi je privukla pažnju, kako smo se oslobodili onog psihoa Stefana Jankovića, i još uzeli za njega 200k. Majstorski.[emoji41]
JBG, to se kod vas vodi kao prihod."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostJoš ga plaćaju.
I njega i Radičevića i Jovanovića."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ђорди најавио оно што је "у ваздуху" већ неко време, а то је пирамида Евролига-Еврокуп-Домаће лиге. Значи још мало па неће бити битно ко су делегиране судије пред утакмицу и ко је више покраден после утакмице АБА лиге или доигравања.
Него ће 4 тима лепо у Еврокуп па нека одатле покушају да се пласирају у Евролигу.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostTo kroz plate koje mu niste platili.
JBG, to se kod vas vodi kao prihod. [emoji38]1:
I povrh svega toga rezultati. Savršenstvo.[emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostE al moraš da priznaš kako dr Nebojša u ovim uslovima genijalno vodi klub kao što je Zvezda. Bukvalno i ovo što radi u FMP-u sa razigravanjem mladih igrača, i njihova tranzicija u Zvezdu, i opet sve vreme kroz takmičarski naboj na pravi način stasavaju u igrače, ne kao u Megi, i to je Zalizani shvatio pa je probao da podigne gruzijca na viši kvalitativni nivo tako što ga je poslao u Futuru, al đaba.
I povrh svega toga rezultati. Savršenstvo.[emoji41]"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment