Originally posted by Dubiozni goblin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostNe volim njega, Durenta i Grina.
Karija jedino cenim i postujem, dok o njegovoj razmazenoj zeni sve najgore.[emoji3]
Što se tiče razmaženosti, ja na taj način posmatram LBJ, koji ima manjak skilla, dosta pokušava na silu, prosečan je šuter, u najboljem slučaju, sa distance, midrange skoro i ne uzima, a kad krene na ulaz a vidiš da nema fintu da izbaci odbrambenog igrača, nego pokušava na silu i čeka da dobije faul i koš muka mi pripadne. Samo zbog njega ne volim Cavse, retko odvratan igrač.Last edited by dekkard; 30-01-18, 23:34.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1777848
Jbg komšo, nema ni Vanje kako peva...a gledao sam i klip i u direktnom prenosu, sve je to stvar kolorita, adrenalina koji ih puca i još koječega što se skupi pa se oni tako ponašaju na parketu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by mark it zer0 View Post“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Svasta bih napisao, ali ne dopire to tebi do glave ocigledno. Ako ti tako opravdavas ovo u svom svetu, meni okej. Samo hvala Bogu sto postoji ovaj snimak. Jenkins ne zna srpski dovoljno dobro, ali je zapamtio celu ovu pesmu ljubavi prema Zvezdi. Tu na terasi su Jovic, Kalinic, Simonovic (najveca moralna gnjida) i Guduric. Mislio sam da su snobovi ono sto me najvise nervira, ali ipak su to lazni moralisti.
Nemam ja problem, ali kada se vec javljas reci lepo ko covek ne postujem/volim Novicu jer je Grobar, nemoj da glumis tu ne znam ni ja sta forama "kad ne bude pevao kurva gasi se, bla bla".Last edited by mark !t zer0; 01-02-18, 12:11.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSvasta bih napisao, ali ne dopire to tebi do glave ocigledno. Ako ti tako opravdavas ovo u svom svetu, meni okej. Samo hvala Bogu sto postoji ovaj snimak. Jenkins ne zna srpski dovoljno dobro, ali je zapamtio celu ovu pesmu ljubavi prema Zvezdi. Tu na terasi su Jovic, Kalinic, Simonovic (najveca moralna gnjida) i Guduric. Mislio sam da su snobovi ono sto me najvise nervira, ali ipak su to lazni moralisti.
Nemam ja problem, ali kada se vec javljas reci lepo ko covek ne postujem/volim Novicu jer je Grobar, nemoj da glumis tu ne znam ni ja sta forama "kad ne bude pevao kurva gasi se, bla bla".
A sto je to Simon gnjida?
Sto je uzeo pehar (primoran od strane 'navijaca')? Bravo. Sta onda da kazemo za fudbalere Partizana, konferencije za stampu i majice?
Ako vec pricas o Macvanu u kontekstu reprezentacije (gde je bio slucajno kapiten btw, jer je neka 4-5 zamena), pricaj onda i u kontekstu izjave Bogdana o igranju za reprezentaciju Simona, Laze...
Sve ste u pravu.
Nismo isti.
Comment
-
Imas opciju ispod posta da prijavis, a imas i temu za zalbe.
Po mojim kriterijumima neko ko igra kosarku 5 na 3 i ucutkuje nekoga nakon postignute trojke je gnjida.
Svega si se dohvatio u postu, osim ovog klipa gde vasi navijaci na proslavi titule vredjaju reprezentativca Srbije. Dobar spin.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostImas opciju ispod posta da prijavis, a imas i temu za zalbe.
Po mojim kriterijumima neko ko igra kosarku 5 na 3 i ucutkuje nekoga nakon postignute trojke je gnjida.
Svega si se dohvatio u postu, osim ovog klipa gde vasi navijaci na proslavi titule vredjaju reprezentativca Srbije. Dobar spin.
I nemoj da pises o reprezentaciji jer se Bogdan usudio da kaze to sto sam napisao. Mene bi bilo sramota nakon toga da te igrace pogledam u oci. Nismo isti...
A to sto je bilo 5 na 3, jel' neki problem?
Da nije mozda bila greska sto su iskljuceni KKP igraci? Ili su iskljuceni mozda i neki KKCZ?
Ako Dule i vi mislite (ste mislili) da dozivotno mozete da divljate bez posledica, onda je to to...
I nemoj samo da mi vi pisete o postenju i fer pleju.
Postoji vise snimaka gde Pavlovic i Muric jure Dzenkinsa da udare na kvarno, pogotovo Muric i nakon sto se utakmica zavrsila.
U normalnoj ligi bi popio suspenziju na 1.
Comment
Comment